patrikbb Odesláno Prosinec 28, 2022 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2022 Zdravím , chtěl bych se zeptat na NSV,Lite. - dal jsem do toho 256Gb kartu, chtěl jsem se zeptat, když bude plná lze vyměnit za 500Gb, a přetáhnout komplet věchny data ? - viděl jsem , že se dají sehnat hry přímo na store, ale i mimo store , nemáte nějaký tip, kde se dají pořídit levněji ? - chtěl jsem se také zeptat, zda se dá nějak evidovat knihovna jako např na Steam ? - Jak je to s přípojením dvou zařízení na jeden účet ? , lze to ? - co save, dají se někam uložit ? viděl jsem , že cloud je za peníze předem děkuji za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
patrikbb
Zdravím , chtěl bych se zeptat na NSV,Lite.
- dal jsem do toho 256Gb kartu, chtěl jsem se zeptat, když bude plná lze vyměnit za 500Gb, a přetáhnout komplet věchny data ?
- viděl jsem , že se dají sehnat hry přímo na store, ale i mimo store , nemáte nějaký tip, kde se dají pořídit levněji ?
- chtěl jsem se také zeptat, zda se dá nějak evidovat knihovna jako např na Steam ?
- Jak je to s přípojením dvou zařízení na jeden účet ? , lze to ?
- co save, dají se někam uložit ? viděl jsem , že cloud je za peníze
předem děkuji za pomoc
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
0 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.