Farky Odesláno Leden 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2011 Riskuji ban, když se připojim na live s novym dashem a cfw LT+ ? Jde mi o to abych utratil těch 800msp co sem dostal za migraci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Leden 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2011 Riskuji ban, když se připojim na live s novym dashem a cfw LT+ ? Jde mi o to abych utratil těch 800msp co sem dostal za migraci. LT + je na live zatím bezpečný . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DeSmond Odesláno Leden 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2011 Nevztahuje se ta spotřeba na použiti kodu a ne bodu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Farky Odesláno Leden 8, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2011 bodu -ten kod uz sem pouzil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Farky
Riskuji ban, když se připojim na live s novym dashem a cfw LT+ ? Jde mi o to abych utratil těch 800msp co sem dostal za migraci.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.