tommygun Odesláno Leden 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2011 Je nejaka moznost, jak aktualizovat cas a a datum konzole bez toho abych se pripojil na live? Kdyz to nastavim, tak se mi to neulozi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dlaha Odesláno Leden 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2011 nevypojuješ to ze zásuvky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tommygun Odesláno Leden 8, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2011 jo, vypojuju, ale xbox mi pise, ze se tam musim alespon jednou pripojit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Leden 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2011 Ked zdroj vytahujes zo zasuvky, tak cas a datum sa resetuje...konzola nema zalozny zdroj!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tommygun Odesláno Leden 8, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2011 aha, tak dik, ale je to teda dost blby, protoze xbox casto premistuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sterner Regnix Odesláno Leden 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2011 ano je to blbe, zial nefunguje to ako na PC kde je baterka, ktora udrzuje CMOS v chode najrychlejsie/najjednoduchsie riesenie ako zaktualizovat cas je pripojit sa na live, inak na inom mieste rucne cas nastavit - odporucam kvoli sejvom inak sa to vyriesit asi neda (tahat so sebou 10 kilovu UPSku z ktorej by bol napojeny nieje najlepsi napad) mozno ak by niekto vyrobil samostatne napajanie - nieco ako miniUPS pre xbox (alebo nejaka uprava na doske xboxu s doplnenim baterky) no myslim ze to nikto neriesil a asi ani riesit nebude riesilo sa to aj tu: http://www.xbox360-hacks.com/forums/about5144.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zoombik Odesláno Leden 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2011 Vím, že XBOX má tento "problém," jen jsem nepochopil, proč inženýři MS nezabudovali do xka baterku, to přeci není nijak složité... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tommygun Odesláno Leden 9, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2011 presne, jinak ty save jsou trochu divny, kdyz se mi to uklada zaprvy v roce 2005 a jeste k tomu driv :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
tommygun
Je nejaka moznost, jak aktualizovat cas a a datum konzole bez toho abych se pripojil na live? Kdyz to nastavim, tak se mi to neulozi.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.