omlouvám se pokud je dotaz naprosto stupidní a zbytečný, ale nejsem půdovem Xboxář a mám v tom trochu zmatek. Dostal jsem od kamaráda jako dárek Xbox 360, který je údajně flashnutý a jdou na něm hrát vypalované hry. Já však na pálení her moc nejsem, naopak raději kupuji a sbírám originálky. Jenže teď jsem si pořídil pár her, které mají nějaké mouchy a potřeboval bych k nim stáhnout update (V jedné hře se dokonce neotevřou dveře a nemůžu jít dál).
Takže moje dotazy jsou následující:
1. Jak poznám že je doopravdy Xbox flashnutý?
Když dám system info, vidím jen že mám Dashboard "2.0.17489.0" a není zde žádná nápověda o tom, že by byl v konzoli nějaký mod/hack/flash nebo cokoliv.
2. Mohu nějakým způsobem aktualizovat hry?
Potřebuji stáhnout do hry update. Avšak slyšel jsem, že ve chvíli kdy konzoli připojím k Xbox live tak po odhalení dojde k zablokování konzole. Což samozřejmě nechci. (Když jsem zařízení pořipojil k internetu, nabízí mi to nějaký "firmware update".
3. Dá se nějak zbavit tohoto flashe?
Jelikož na ty "pálenky" doopravdy moc nejsem a spíše sbírám originálky, asi by mi ani nevadilo kdybych musel tento "flash/hack" odstranit jen proto, abych mohl mít aktuální verze legálně koupených her. (Samozřejmě, pokud je ve možnost tento flash zachovat a přesto se nějak dostat k update mých her, byl bych raději.)
Ještě dodám, že pokud se nepletu, (soudě podle vzhledu mého Xboxu) to vypadá že se jedná o typ nazývaný "Stingray".
PS. Od kamaráda si vypálenou hru půjčit na odzkoušení nemůžu. Bydlí 700km daleko, vidím ho jednou za tři roky a nikoho jiného s X360 neznám.
Otázka
bncr90
Ahoj všem,
omlouvám se pokud je dotaz naprosto stupidní a zbytečný, ale nejsem půdovem Xboxář a mám v tom trochu zmatek. Dostal jsem od kamaráda jako dárek Xbox 360, který je údajně flashnutý a jdou na něm hrát vypalované hry. Já však na pálení her moc nejsem, naopak raději kupuji a sbírám originálky. Jenže teď jsem si pořídil pár her, které mají nějaké mouchy a potřeboval bych k nim stáhnout update (V jedné hře se dokonce neotevřou dveře a nemůžu jít dál).
Takže moje dotazy jsou následující:
1. Jak poznám že je doopravdy Xbox flashnutý?
2. Mohu nějakým způsobem aktualizovat hry?
3. Dá se nějak zbavit tohoto flashe?
Ještě dodám, že pokud se nepletu, (soudě podle vzhledu mého Xboxu) to vypadá že se jedná o typ nazývaný "Stingray".
PS. Od kamaráda si vypálenou hru půjčit na odzkoušení nemůžu. Bydlí 700km daleko, vidím ho jednou za tři roky a nikoho jiného s X360 neznám.
Předem díky všem za odpovědi!
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
0 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.