Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Grafika

majsnerrik

8 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

a ješte sme se chtel zeptat jetsly na ty grafarna rozjedu novejši hry ??

na ti moji co mam tet Ati Radeon x1950pro sem rozjel i Dead Rising 2 na středni , Metro 2033 mi prave nešlo kvuli grafarne , Bad Company 2 na neniši a lidi mi prave pslai že tahle grafarna je ohodne lepši než ta co mam tak by to teoreticky melo šlapat ne ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0

No myslím že u toho Bad Company by t to moc nepomohlo... obě ty grafiky už nejsou nejnovější... doporučil bych ti koupit třeba 5770, podle mě jedna z nejlepších karet v poměru cena / výkon.

e: /U Metra 2033 určitě taky moc ne.

2nd e:/ Koukni sem.. třeba tě to zaujme ;) http://console-forum.net/tema/111828-prodam-zdroj-grafiku

Odkaz ke komentáři

• 0
v čem je ta tvoje grafarna lepši ?? jako je lepši na hry ?

v nicem bohuzel :D ATI HD 4550 je lepsi nez 9400GT sice ne o tak moc..ale je lepsi...btw zdroj ti v pohode staci...sice je to EuroCase ale na tvou sestavu staci..i na novejsi grafiku....i kdyz EC je sr*** tak ne kazdej musi bejt spatnej..

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu