icemanek Odesláno Leden 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2011 Zdravím, hledám nekoho kdo dělá Unbrick nejlépe v Královehradeckém Kraji... S psp sem zkoušel co sem neměl a dopadlo to špatně ... :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojta450 Odesláno Leden 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2011 tak sy ho udelej sám kup si pandor (servisný baterie) nekde tu je i navod myslím tak skus hledat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Leden 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2011 Tak tak, buď si sežeň Pandoru nebo si jí vyrob z normální baterky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
icemanek Odesláno Leden 9, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2011 ... Já sem laik takže se radči zeptám... co s tou pandorou pak ... ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Leden 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2011 Pŕed chvilkou jsem na podobný téma odpovídal: http://console-forum.net/tema/111932-magic-a-pandora-na-psp-slim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
icemanek Odesláno Leden 9, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2011 Jop ... to je baterka s kterou se to dá unbricknout ... ? / ubec nechapu :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Leden 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2011 J, Panora je baterka která umožňuje Flash/Unbrick... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
icemanek Odesláno Leden 9, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2011 Já přemejšlim že si ji koupim ... ale netušim jak to mám unbricknout ... nebo flashnout ... jestli se mnou budete mít nekdo ty nervy tak se mi to prosím pokuste vysvetlit ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Leden 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2011 Stáhni si třeba program Rains MMS Maker + OFW 5.00 - ten ti z paměťovky vytvoří MMS. Tu pak vložíš do PSP, budeš držet "L", vložíš ještě Pandoru a zapneš PSPčko, naběhne ti flash menu kde bude hned první možnost myslím "Install CFW 5.00 M33" tak to vybereš a pak je myslím postup stejnej jako při Updatu, je to primitivní a není se čeho obávat. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
icemanek Odesláno Leden 9, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2011 5.00 M33 je ale dost stará verze ne ... ? si teda myslim xD ... já myslel spíš nejakej 5.50 gen ... Ale jestli je to hodne složitý tak do toho nejdu xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Leden 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2011 Však si pak můžeš udělat i Update na 5.50 GEN, mg, je to primitivní! YouTube je toho narvanej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
icemanek Odesláno Leden 9, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2011 JJ ... Dík moc ... =))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
icemanek Odesláno Leden 9, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2011 Ještě dotaz ... na každej CFW je jinej Rains MMS Maker ... ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Leden 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2011 Myslím že tečh verzí je asi víc, ale 5.00 M33 je poslední tak si stáhni tu. Pak si můžeš i to flash menu předělat aby ti to místo 5.00 M33 instalovalo 5.50 GEN-D3 (XGEN PANDORA V5). http://psp.novinky.org/view.php?cisloclanku=2008120035 http://psp.novinky.org/view.php?cisloclanku=2009090051 Install XGEN PANDORA V5zkonvertuje váš současný MagicMemoryStick DCv8 na XGEN PANDORA MS pro unbrick, nebo flash CFW 5.50 GEN-D3 (vyžaduje EBOOT.PBP oficiální aktualizace fw. 5.50 přejmenovaný na 550.PBP a zkopírovaný do rootu MemorySticku) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.