cigi5 Odesláno Leden 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2011 Zdravím. Pod stromeček jsem koupil synovi PsP 3004 aby mohl hrat hry online a když najedu na tu hru a chci ji otevřít tak to píše že to chce flash player. Díval jsem se na internetu a nevím co mám dělat a když nějaký stáhnu tak jak ho dostanu do psp. Jsem úplný začátečník a potřebuju detailní popis instalace. Mockrát děkuju za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojta450 Odesláno Leden 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2011 tospouštíte jako superhry atd proste flash hryasi že nebo spouštíte umd hry a chcete hrat online to sem asi nepochopil ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bELodY Odesláno Leden 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2011 Ahoj, Nejsem si jistý, ale myslím, že žádný prohlížeč pro PSP nepodporuje flash. Který e potřebný pro hraní online her na internetu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.