Petr81 Odesláno Duben 28, 2023 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2023 Zdravím, chtěl bych se zeptat jestli už se někdo setkal s takovým problémem co zrovna řešim.. Jde o to že jsi chceme s kamarádem spolu zahrát multiplayer ať je to jakákoliv hra od CoD až po Dead Island. Oba vlastníme Ps5 oba máme ps plus a teď nastává ten problém když jsem ve hře a chci ho pozvat přímo do hry (lobby) tak se nikdy nespojime vždy to napíše něco jako chyba sítě.. Přitom hru máme oba dva.. Zkoušeli jsme aji funkci Share Play u dalších her taky neúspěšně.. Když jsem to zkoušel s někým jiným vše bez problémů.. Jen když chceme my tak to nejde. Zkoušel jsem snad úplně všechno.. Doufám že někdo aspoň trochu poradí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Duben 28, 2023 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2023 Problem s NAT typem. Mela by to vyresit verejna ip adresa jednoho z vas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Odesláno Duben 28, 2023 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2023 Je to přesně jak říkáš.. Já mám NAT 2 a on má NAT 3.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.