adlib Odesláno Leden 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2011 Mám PC s Widows 7 a Xbox 360 Slim na společné síti a nedaří se mi propojit X-ko s PC. V Pc je normálně vidět, že X-ko je na síti, ale po zadání 8-mi místného kodu do MCE extender to odfajfkne prní položku a pak to zahlásí, že X-ko nebylo nalezeno. Firewall v PC je vypnutý, zkoušel jsem i vypnout antivir, ale nic nepomohlo. Xbox Live funguje na prosto v pohodě, takže připojení je v pořádku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TheBoxer Odesláno Únor 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2011 mám stejný problém, neví někdo co s tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peppyczek Odesláno Únor 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2011 tohle jsem řešil asi před půrokem ještě na FATu a asi po 2denním bádáni jsem našel nějaký underground návod. jednalo se o restartování jedné služby(win7 x64) nabídka start pravým na počítač -> spravovat služby a aplikace služby a tady najít "Hostitel zařízení UPnP" a tuto službu restartovat tohle u mě vyřešilo problém. tohle zkoušejte s vypnutým firewallem a antivirem, aspoň zjistíte jestli jsem nekecal EDIT: router měl tovární nastavení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TheBoxer Odesláno Únor 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2011 Diky, tohle mi pomohlo, akorat to ma priserne pomalo odezvu.... neni to moc k pouziti :-/ přitom tversity funguje v poho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adlib Odesláno Březen 6, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2011 Tak jsem si nakonec na Pc nainstaloval DLNA server TVMobili a šlape to naprosto v pohodě. Je velmi jednoduchý, nenáročný na systém a stačí pouze nasdílet složky a jede to naprosto rychle a spolehlivě. Odkaz: http://www.tvmobili.com/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.