adlib Odesláno Leden 9, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 9, 2011 Mám PC s Widows 7 a Xbox 360 Slim na společné síti a nedaří se mi propojit X-ko s PC. V Pc je normálně vidět, že X-ko je na síti, ale po zadání 8-mi místného kodu do MCE extender to odfajfkne prní položku a pak to zahlásí, že X-ko nebylo nalezeno. Firewall v PC je vypnutý, zkoušel jsem i vypnout antivir, ale nic nepomohlo. Xbox Live funguje na prosto v pohodě, takže připojení je v pořádku. Citovat
TheBoxer Odesláno Únor 1, 2011 Nahlásit Odesláno Únor 1, 2011 mám stejný problém, neví někdo co s tím? Citovat
peppyczek Odesláno Únor 1, 2011 Nahlásit Odesláno Únor 1, 2011 tohle jsem řešil asi před půrokem ještě na FATu a asi po 2denním bádáni jsem našel nějaký underground návod. jednalo se o restartování jedné služby(win7 x64) nabídka start pravým na počítač -> spravovat služby a aplikace služby a tady najít "Hostitel zařízení UPnP" a tuto službu restartovat tohle u mě vyřešilo problém. tohle zkoušejte s vypnutým firewallem a antivirem, aspoň zjistíte jestli jsem nekecal EDIT: router měl tovární nastavení Citovat
TheBoxer Odesláno Únor 1, 2011 Nahlásit Odesláno Únor 1, 2011 Diky, tohle mi pomohlo, akorat to ma priserne pomalo odezvu.... neni to moc k pouziti :-/ přitom tversity funguje v poho Citovat
adlib Odesláno Březen 6, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Březen 6, 2011 Tak jsem si nakonec na Pc nainstaloval DLNA server TVMobili a šlape to naprosto v pohodě. Je velmi jednoduchý, nenáročný na systém a stačí pouze nasdílet složky a jede to naprosto rychle a spolehlivě. Odkaz: http://www.tvmobili.com/ Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.