Maiky8 Odesláno Leden 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2011 Sháním lidi na assassina brotherhood přes xbox live. můj GT: MaikyX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Leden 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2011 si mě klidně přidej : UMBERTO CZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2011 DoNNie JeNxteR Nikde jsem tu zalozil tema kde bylo vic lidi, coz mi pripomina ze nikdy musime dat :D Nejak jsem se ted moc zacal soustredit na halo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Leden 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2011 to jo se soustředíš, jsem ti nedávno psal na LIVE a ani si mi neodepsal:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2011 to jo se soustředíš, jsem ti nedávno psal na LIVE a ani si mi neodepsal:-) Vazne? Tak to se omlouvam, hned jak prijdu domu ti odpovim, vim ze jsem to cetl, ale myslel jsem ze uz jsem ti odepsal :( Njn z toho zkouskovyho jsem nejakej popletenej :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Únor 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2011 Přidejte si mě a zapaříme: Ph0enixes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ace1468623850 Odesláno Březen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2011 schánim taky nekoho kdo hraje ACB ak sem si vás přidal. Muj GT: karas159 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2011 včera jsem koupil a ode dneška hraju, tak si mě taky přidejte GT: xX forEV3R Xx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sfal Odesláno Březen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2011 Zdarec, taky jsem čerstvě sehnal, tak jestli nebude vadit, se k vám přilepim GT: Sfall Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2011 Tak to vypada, ze asi zase zacnu hrat ACB....:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skateman16 Odesláno Březen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2011 Zajtra mi ma dojst domov tak si ma mozte pridat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moryk Odesláno Březen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2011 GT: moryk87 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2011 Najde se někdo kdo by zahrál zítra odpoledne???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.