Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Dead Space - Problém s postupem hry (bug)


jesusek

Recommended Posts

Zdravím. Chtěl jsem začít hrát Dead Space a hned ze začátku hry jsem na narazil na bug, který mi brání v dalším postupu. Když se na lodi spustí karanténa a začnu zdrhat, vejdu do výtahu a vyjedu nahoru. Tam je první zbraň, dveře a nejaký přívod energie, který se musí rozstřelit. Rozstřelím to a otevřu dveře, ale dveřma prostě nejde projít. Na zemi tam leží mrtvý týpek, kterého můžu rozstřelit, ale dveřma prostě neprojdu. Je to hned ze začátku hry. Jestli měl někdo stejný problém, poraďte pls.

Je to hned v tom prvním videu. Čas 5:00. Nejde mi o to, že bych nevěděl co udělat, ale když otevřu ty dveře, nejde jima projít. Otevřou se, ale je tam jakoby neviditelná zeď, kterou nejde prolézt.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 2 weeks later...
kdyz nemas penize tak holt si ji nemuzes koupit - nemas penize nemuzes si koupit pivo cigo auto dovolenou jachtu atd. - takze kazdeho takoveho srace pekne potrestat - je jedno jestli krade auta nebo hry

seš ***** nebo jo ? ? ? řikam hru ta stojí třeba 1500kč krabička cigaret stojí 60kč trochu rozdíl ne ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Koupil jsem origo za 215 :). Slušná cena. Jak píše kane, každý nemá na to si všechny hry kupovat (když studuje). Navíc kdyby vydavatelé na PC nesrali a nevymlouvali se na pirátství, tak by mohli vydělávat daleko víc. Na PC se prodává skoro tak dobře jako na konzole, když si k tomu vezmeš ještě třeba steam. Hold chcou ať si všeci koupíme konzoli a oni se nemusí s PC verzema drbat. Ale je tu ještě dost vývojářů co tohle nepraktikují :).

Jinak crackem to nebylo, zkoušel jsem jich víc. Reinstal jsem taky zkoušel asi dvakrát. Projel jsem hodně fór, ale nikde jsem stejný problém nenašel. Nevím proč to nešlo. Asi mám zvláštní PC :D. Koupě nelituju, je to naprosto parádní hra se skvělým příběhem. Dost mě sere, že DS 2 nebude mít českou lokalizaci. U jedničky byla výborná a dost to podporovalo děj.

dubai: Vidím, že toho víš opravdu hodně o penězích :). Jinak příště si přečti na co je téma zaměřené. Na tvoje názory není nikdo zvědavý.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jenom tak pro informaci. Neví někdo čím by mohlo být způsobeno hodně pomalé vykreslování (načítání) textur ve hrách? Dost se mi to stává. Nejhorší to bylo u AC 2, kde jsem šel po ulici kolem domů a ty měnili svoje textury snad při každém kroku, který jsem udělal. Je to zvláštní. Vykresluje se to stejně i když dám všechno grafické nastavení na minimum. Jinak mám dost silný stroj a hra jede plynule i s nejvyšším nastavením. Dost to dělalo taky u BF BC 2. Zkoušel jsem nejnovější ovladače, DX. Taky jsem kontroloval teploty, ale to je vše OK. Nemohlo by to být harddiskem? Je to SATA 6gb/s (http://www.alza.cz/western-digital-caviar-black-1tb-64mb-cache-d154572.htm), ale nějak moc rychlý mi nepřijde a je dost hlučný, když pracuje. Neví někdo jak to vyřešit?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu