jesusek Odesláno Leden 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2011 Zdravím. Chtěl jsem začít hrát Dead Space a hned ze začátku hry jsem na narazil na bug, který mi brání v dalším postupu. Když se na lodi spustí karanténa a začnu zdrhat, vejdu do výtahu a vyjedu nahoru. Tam je první zbraň, dveře a nejaký přívod energie, který se musí rozstřelit. Rozstřelím to a otevřu dveře, ale dveřma prostě nejde projít. Na zemi tam leží mrtvý týpek, kterého můžu rozstřelit, ale dveřma prostě neprojdu. Je to hned ze začátku hry. Jestli měl někdo stejný problém, poraďte pls. Je to hned v tom prvním videu. Čas 5:00. Nejde mi o to, že bych nevěděl co udělat, ale když otevřu ty dveře, nejde jima projít. Otevřou se, ale je tam jakoby neviditelná zeď, kterou nejde prolézt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamek112 Odesláno Leden 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2011 stáhni jinou verzi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rytmy Odesláno Leden 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2011 a nemas nahodou RIP verziu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jesusek Odesláno Leden 10, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2011 Zkoušel jsem stáhnout. První byl crack od darkcodera a druhá od RELOADED. Obě isa měly asi 7 gb. Pokaždé to udělalo to stejné. Jak poznám rip verzi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vegasss7771 Odesláno Leden 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2011 Kup si originálku!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamek112 Odesláno Leden 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2011 Kup si originálku!!!! nech si chytré kecy a abych nebyl offtopic tak nebude to crackem ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dubai Odesláno Leden 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2011 ano kup si origos - takovej srac co nechce platit by zaslouzil nakopat do drzky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kane1998 Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 ano kup si origos - takovej srac co nechce platit by zaslouzil nakopat do drzky ... tebe bych kopal já do hlavy pěknym Flying Knee !!! .. ted mi řekni kolik máš stáhlejch her ... ne každej má na to aby si mohl kupovat hru hned první den co vyjde ;) Sry za OT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dubai Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 kdyz nemas penize tak holt si ji nemuzes koupit - nemas penize nemuzes si koupit pivo cigo auto dovolenou jachtu atd. - takze kazdeho takoveho srace pekne potrestat - je jedno jestli krade auta nebo hry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kane1998 Odesláno Leden 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2011 kdyz nemas penize tak holt si ji nemuzes koupit - nemas penize nemuzes si koupit pivo cigo auto dovolenou jachtu atd. - takze kazdeho takoveho srace pekne potrestat - je jedno jestli krade auta nebo hry seš ***** nebo jo ? ? ? řikam hru ta stojí třeba 1500kč krabička cigaret stojí 60kč trochu rozdíl ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YaKuZa1468623731 Odesláno Leden 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2011 Dead Space 1500 ? :lol: a este k tomu na PC ? Stoji kolem 200-300 Skus reinstall Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jesusek Odesláno Únor 1, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2011 Koupil jsem origo za 215 :). Slušná cena. Jak píše kane, každý nemá na to si všechny hry kupovat (když studuje). Navíc kdyby vydavatelé na PC nesrali a nevymlouvali se na pirátství, tak by mohli vydělávat daleko víc. Na PC se prodává skoro tak dobře jako na konzole, když si k tomu vezmeš ještě třeba steam. Hold chcou ať si všeci koupíme konzoli a oni se nemusí s PC verzema drbat. Ale je tu ještě dost vývojářů co tohle nepraktikují :). Jinak crackem to nebylo, zkoušel jsem jich víc. Reinstal jsem taky zkoušel asi dvakrát. Projel jsem hodně fór, ale nikde jsem stejný problém nenašel. Nevím proč to nešlo. Asi mám zvláštní PC :D. Koupě nelituju, je to naprosto parádní hra se skvělým příběhem. Dost mě sere, že DS 2 nebude mít českou lokalizaci. U jedničky byla výborná a dost to podporovalo děj. dubai: Vidím, že toho víš opravdu hodně o penězích :). Jinak příště si přečti na co je téma zaměřené. Na tvoje názory není nikdo zvědavý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jesusek Odesláno Únor 1, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2011 Jenom tak pro informaci. Neví někdo čím by mohlo být způsobeno hodně pomalé vykreslování (načítání) textur ve hrách? Dost se mi to stává. Nejhorší to bylo u AC 2, kde jsem šel po ulici kolem domů a ty měnili svoje textury snad při každém kroku, který jsem udělal. Je to zvláštní. Vykresluje se to stejně i když dám všechno grafické nastavení na minimum. Jinak mám dost silný stroj a hra jede plynule i s nejvyšším nastavením. Dost to dělalo taky u BF BC 2. Zkoušel jsem nejnovější ovladače, DX. Taky jsem kontroloval teploty, ale to je vše OK. Nemohlo by to být harddiskem? Je to SATA 6gb/s (http://www.alza.cz/western-digital-caviar-black-1tb-64mb-cache-d154572.htm), ale nějak moc rychlý mi nepřijde a je dost hlučný, když pracuje. Neví někdo jak to vyřešit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.