kinect Odesláno Leden 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2011 Nevíte někdo? Při připojování mi to vyhodí tuhle hlášku. Kde je problém ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Leden 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2011 že windows live id je už použito na jiném xbox live učtu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kinect Odesláno Leden 9, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2011 a jak je to možné ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kinect Odesláno Leden 9, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2011 zadávám tam co mám já. A ještě, když si chci stáhnout hru z laivka. Nechá se tam nějak rozumě vyhledat plné hry zadarmo, abych nemusel každou hru proklikávat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Leden 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2011 zkus dár recovery gamertag napsat ten mail a zkusit svoje heslo jestli se ti nenačte třeba starej profil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kinect Odesláno Leden 11, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2011 ok už to běží a ještě jak vyvolat frontu stahování? zobrazí se mi jen, když zase vyberu nějakou hru a dám stáhnout . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
kinect
Nevíte někdo? Při připojování mi to vyhodí tuhle hlášku. Kde je problém ?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.