RomanS Odesláno Leden 10, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 10, 2011 Chalani problem. Upgradoval som z verzie 6.10 na verziu 6.20 vsetko prebehlo OK. Potom som podla navodu zistil o aku dosku sa jedna PSPIdent vypisalo motherboard type TA-092 (Tachyon=0x00600000, Baryon=0x00285000, Pommel=133), PSP version Brite v2.0 a mala by to byt 3G doska presnejsie TA-090v3 (http://wololo.net/talk/viewtopic.php?f=2&t=1440). Nahodil som TN HEN B bezproblemov a takisto bezproblemov Prometheus ISO loader. Nechcelo mi spustit ziadnu ISO, CSO hru. Tak som podla navodu isiel na DG zo 6.20 na 5.03. Pomocou X mi to dalo version.txt. Vsetko som urobil tak ako malo prebehlo korektne flash firmware 5.03 a na konci mi vypisalo ze press X to restart PSP. Po restarte prebehne animacia SONYCOMPUTERENTERTAINMENT na ciernom pozadi s vlnovkami a vzapati ostane biela PSP obrazovka a nereaguje na nic. Je to cudne kedze niektori pisete, ze 3G dosky ste DG na 5.03 bezproblemov UPOZORNENIE neslo o moje PSP3004 ale kamosove. Co sa stalo zeby BRICK a reklamacia PSP ? Dali sme PSP na reklamacku ale skuste nieco poradit. Citovat
Wildwolf Odesláno Leden 10, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 10, 2011 Obávám se ,že ti reklamaci nepříjmou z důvodu, že jste se hrabali nekorektně v softwaru, než Sony oficiálně umožňuje. Citovat
RomanS Odesláno Leden 12, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Leden 12, 2011 Obávám se ,že ti reklamaci nepříjmou z důvodu, že jste se hrabali nekorektně v softwaru, než Sony oficiálně umožňuje. Je zaujimave ze do dnesneho dna nikto neurobil uspesny unbrick novych PSP 3004. Neverim ze sa nikomu nepodaril BRICK tohto noveho PSP. Alebo je UNBRICK taky zlozity ze to jednoducho nema zmysel s tym stracat cas. Ved ak zoberiem tak PSP 3004 je na trhu uz minimalne 2 roky a len pokial nasli chybu od posledneho FW5.03 po 6.20 presiel zhruba 1 rok. Takze na UNBRICKU nikto ani nepracuje??? Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.