ZAPO Odesláno Leden 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2011 cau hosi hledal jsem vsude tady i na netu. chci se zeptat jak na ovladani hlasem nejak mi to nejde nebo nevim jak to nastavit. poradte pls. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MB124 Odesláno Leden 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2011 Musíš koukat pořádně,už toto téma tady je..o pár stránek zpět! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 adamek112 Odesláno Leden 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2011 S ovládáním hlasem pomocí Kinectu je to trochu složitější. Taky jsem pátral, proč mi to nefunguje a přišel jsem na několik věcí: 1, ovládání hlasem funguje jenom anglicky (tzn. třeba xbox ... vyslovovat jako "exbax" a mít ve svém účtu nastavene Spojené státy nebo Británii ... ne Českou republiku ... ta není podporována pro ovládání hlasem, protože předpokládají, že budou lidi povely vyslovat špatně) 2, ovládat lze jen několik málo funkcí (např. u dvd vysunutí mechaniky, pauza a spuštěni filmu ... další jsem zatím nezkoušel) 3, hlasový povel xbox příjme jenom, když se objevi symbol mikrofonu (v hlavni nabidce vpravo dole vedle okenka Kinectu) 4, zapnutí nebo vypnutí Xboxu ovládat hlasem nelze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ZAPO Odesláno Leden 10, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2011 a nevadi ze mam cz ucet na live?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 adamek112 Odesláno Leden 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2011 vadí musíš to mít na Velkou Británii nebo Spojené státy americké Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ZAPO Odesláno Leden 10, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2011 tak uz mi to jde, mam cz ucet ale nastavil jsem lokaci na spojene staty a jazyk anglictinu. odpojilo me to z xbox live ale ovladani hlasem faka diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 adamek112 Odesláno Leden 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2011 není zač....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 nullus Odesláno Leden 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2011 neměl by někdo seznam povelů, kterýma Xbox můžeme ovládat díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 samo-88 Odesláno Leden 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2011 http://support.xbox.com/sk-sk/pages/kinect/more-topics/control-your-xbox-360-with-your-voice.aspx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
ZAPO
cau hosi hledal jsem vsude tady i na netu. chci se zeptat jak na ovladani hlasem nejak mi to nejde nebo nevim jak to nastavit. poradte pls.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.