Rychlahuba Odesláno Leden 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2011 Ahoj, premyslim o koupim USB sitoveho adapteru. Potreboval bych vedet jaky je nejlepsi do 400Kč koukal jsem na tento http://www.alza.cz/tp-link-tl-wn422g-d185166.htm a nezna se byt spatny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 werty Odesláno Leden 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2011 Nebylo by už lepší koupit normální wifi router? Tohle se strašně blbě nastavuje pokuď máš W7... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rychlahuba Odesláno Leden 10, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2011 Ja to potrebuju prenosny do notase... a jeste upresneni, toto je proste wifi karta se kterou se pripojim vsude kde je wifi sit ? Dik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lentilek2 Odesláno Leden 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2011 jj všude kde je wi-fi PS:mám podobný(bez antény),a sestřenici už slouží dva roky-já ho nepotřebuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rychlahuba Odesláno Leden 11, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2011 Ok, asi do nej pujdu jinak jeste je tehc 20dbm dostacujicich ? Ja se v tom nevyznam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lentilek2 Odesláno Leden 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2011 anténu tam máš 4db,to je tak akorát,lepší než bys měl integrovanou a je dobre,že je odnimatelná(můžeš si koupit 12db,ale to by byl už přepych,a má to kolem 20 cm) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rychlahuba Odesláno Leden 11, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2011 Ale pise se tam ze to ma 20dbm... tak jestli to je jako dostacujici. Ta antena se mi prave libi... ale delsi bych uz asi nechtel, preci jenom to je k notebooku :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Rychlahuba
Ahoj, premyslim o koupim USB sitoveho adapteru. Potreboval bych vedet jaky je nejlepsi do 400Kč koukal jsem na tento http://www.alza.cz/tp-link-tl-wn422g-d185166.htm a nezna se byt spatny.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.