Blooman Odesláno Leden 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2011 Táákže.. Mám dvě psp.. 1000 a 3004... včera sem si 3004 flashnul ale jdou na něm prý jen Iso hry-.. je to pravda? 1000 mám flahslou taky.. (viz podpis) ale baterka je rozbitá.. Vyplatí se kupovat baterku na tu 1000? nebo je ten Isoloader skoro stejnej.. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FxR Odesláno Leden 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2011 Určitě má iLoader chyby,sá mho mám a jde na něm jenom 3/4 her + PSX nejdou,je málo pluginů a CTF Koupil bych radši baterii,navíc budež moci přepínat TV pomoc íPSP xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Blooman Odesláno Leden 10, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2011 A je někde nějaký seznam her? :D Já zkoušel jen N+ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FxR Odesláno Leden 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2011 záleží jaká verze hry ale určitě nejde TDU,NFSU a ještě něco možná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Blooman
Táákže.. Mám dvě psp..
1000 a 3004... včera sem si 3004 flashnul ale jdou na něm prý jen Iso hry-.. je to pravda?
1000 mám flahslou taky.. (viz podpis) ale baterka je rozbitá..
Vyplatí se kupovat baterku na tu 1000? nebo je ten Isoloader skoro stejnej.. Díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.