snake33 Odesláno Leden 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2011 Ahoj všem, zase mám pár otázek, prosím o radu. Uvažuji o koupi tohoto: http://www.alza.cz/order/orderadd/microsoft-xbox-360-kinect-d184507.htm Mám xbox 360 Arcade poslední verzy.512Mb. Půjde to tam vůbec zapojit? Vím že jsou snad 2 verze s napájením a bez. A pak kam se to zapojuje? Do usb zezadu? Dalšáí otázka je, jestli půjdou pálit kinect hry? Mám lite one flash 1.6 prostě posledí flash bez toho +. PS: Jde ovládat dashboart kinetem? Třeba dát pausu u videa,prohlížet fotky atd.. Předem děkuji za pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Leden 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2011 V samotnom Kinecte je pribaleny aj adapter s redukciou na USB. V Slimku s Kinectom tento adapter nie je. Palit kinect hry ide! a to aj pre teba, co nemas LT+, pretoze zatial kinect hry nemaju ochranu AP2.5. Mas flash 1.6, ale to nie je posledny pred LT+1.1...este pred nim bol LT1.1 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 snake33 Odesláno Leden 10, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2011 Aha - njn - to je tak, když píšu a vím o tom hov...:ziped: Jinak děkuji za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
snake33
Ahoj všem, zase mám pár otázek, prosím o radu.
Uvažuji o koupi tohoto: http://www.alza.cz/order/orderadd/microsoft-xbox-360-kinect-d184507.htm
Mám xbox 360 Arcade poslední verzy.512Mb.
Půjde to tam vůbec zapojit? Vím že jsou snad 2 verze s napájením a bez. A pak kam se to zapojuje? Do usb zezadu?
Dalšáí otázka je, jestli půjdou pálit kinect hry?
Mám lite one flash 1.6 prostě posledí flash bez toho +.
PS: Jde ovládat dashboart kinetem? Třeba dát pausu u videa,prohlížet fotky atd..
Předem děkuji za pomoc.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.