tom_35 Odesláno Leden 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2011 Dobrý večer, jsem nováček, mám xBox 360 Arcade. Chci se zeptat, jestli mi pojede nějaký neoriginální HDD, popřípadě jaká největší kapacita, strčený místo té mřížky nahoře, koupený třeba na E bayi. Díky za všechny odpovědi. Tom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tommygun Odesláno Leden 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2011 ja jsem si koupil originalni microsoftackej 250 GB za 1 600 kc a nemuzu si stezovat. Jinak je tu topic o neoriginalnim HDD, tak jestli chces, tak si o tom pocti. A jinak s dashem 9199 muzes pouzit flash s max kapacitou 16 GB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lubosek98 Odesláno Leden 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2011 i stim kinect dashboardem to funguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tom_35 Odesláno Leden 10, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2011 ja jsem si koupil originalni microsoftackej 250 GB za 1 600 kc a nemuzu si stezovat. Jinak je tu topic o neoriginalnim HDD, tak jestli chces, tak si o tom pocti. A jinak s dashem 9199 muzes pouzit flash s max kapacitou 16 GB Díky za odpověd, já chci jen ten nasazovací z vrchu. Na Ebayi jsem ten 250 GB našel cca v přepočtu za 1050 Kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tommygun Odesláno Leden 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2011 jestli se ti vyplati tak to kup z ebay, jinak si to kup v cesku po internetu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zoombik Odesláno Leden 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2011 Díky za odpověd, já chci jen ten nasazovací z vrchu. Na Ebayi jsem ten 250 GB našel cca v přepočtu za 1050 Kč. To je dobrá cena. HDD se rozhodně vyplatí, ale použít můžeš pouze originální HDD (neoriginální externí USB disky lze použít jen pokud máš JTAG). Ty stejně chceš ale jen ten "nasazovací z vrchu," takže se tě neoriginální netýká. Vyplatí se cenově ale asi jen už pořádné 120 GB nebo 250 GB. originální 20 GB se dá nahradit 16 GB flashkou, jak již tu bylo řečeno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tom_35 Odesláno Leden 11, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2011 To je dobrá cena. HDD se rozhodně vyplatí, ale použít můžeš pouze originální HDD (neoriginální externí USB disky lze použít jen pokud máš JTAG). Ty stejně chceš ale jen ten "nasazovací z vrchu," takže se tě neoriginální netýká. Vyplatí se cenově ale asi jen už pořádné 120 GB nebo 250 GB. originální 20 GB se dá nahradit 16 GB flashkou, jak již tu bylo řečeno. Díky za odpověďi, já to risknu a zkusím to koupit tam. Ještě jednou děkuji za příspěvky. Tom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
tom_35
Dobrý večer, jsem nováček, mám xBox 360 Arcade. Chci se zeptat, jestli mi pojede nějaký neoriginální HDD, popřípadě jaká největší kapacita, strčený místo té mřížky nahoře, koupený třeba na E bayi. Díky za všechny odpovědi. Tom.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.