deepthroat1468623923 Odesláno Leden 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2011 Zdar, myslim že se najde spousta lidí jako já, kterejm trofej Demolition man (20 kills with destruction 2.0) chybí a nechtějí trávit desítky hodin získáváním těchto killů běžnou cestou. Mělo se nás sejít minimálně 8, ale bude lepší když nás bude víc protože se s velkou pravděpodobností najde spousta hráčů který nepřídou. Navic musíme co nejvíc zaplnit server aby tam nelezlo moc cizích lidí. Postup je jednoduchej, zapneme mapu Arica harbour a podle pořadníku, kterej postupně zhotovím si všichni z jednoho týmu nalezou do patra baráku a někdo z druhého týmu tam naháže C4 a odpálí je. Takhle se to bude opakovat dokud se nevystřídáme všichni... Během akce je zakázáno zabíjet protivníky jiným způsobem než destruction killy. Maximálně se můžete s někým domluvit, že budete ve volné chvíli dělat třeba trofej E tu Brute a podobně. Je taky zakázáno přeskakovat pořadník. Co se týče času, bude to nejspíš tento, příští nebo přespříští víkend v podvečerních hodinách. Záleží na domluvě. Pokud máte vážný zájem napište te sem svůj PSN nick, den a čas kdy se vám to hodí a jestli máte headset. Pokud ste tak již neučinili, přidejte si mě do - deep_throatCZE Team 1 1.) deep_throatCZE 2.) jelmi 3.) mayfishcz 4.) wita22 Team 2 1.) Rash-182 2.) Alias-Blaze 3.) Yarda11 4.) campeones6barca Náhradník: AKCE BUDE PROBÍHAT V PÁTEK 14.1. OD 20 HODIN. POKUD SE VÁM TO NEHODÍ VČAS TO NAPIŠTE (MŮŽEME TO POSUNOUT NA JINDY). DETAILNĚJŠÍ INFORMACE JAK TO BUDE VYPADAT A PŘESNÝ POŘADNÍK VÁM POŠLU ZPRÁVOU NA PSN. Pořadník: Podle abecedy vždy na střídačku z jednoho a druhýho týmu. Začíná to mnou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Leden 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2011 Ja do toho klidne pujdu.. sem sice zatim da se rict na zacatku (11) takze me tech trofeji chybi vic ale pocitej se mnou. Headset nemam a hodi se me to kdykoliv vecer. A potom kdyz uz tak bych s tebou (vama) zahral normalni Rush mode protoze mit dementni lidi ve squadu je proste k zblazneni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TerminatoRzHor Odesláno Leden 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2011 Napis si me PSN:campeones6barca den:Patek od 20:00-4:00,Sobota-Porad,Nedele-do 13:00-Headset bohuzel nemam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Leden 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2011 Já to trofej sice už mám normálním herním způsobem, ale rád pomůžu. O víkendu můžu cca kolem 8hodiny. Headset mám. A na PSNku tě už mám taky, tak kdyžtak napiš :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iLukas Odesláno Leden 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2011 no neviem neviem ci sa tieto trofeje daju spravit sukromnej hre , tak sa mi zda ze nie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Leden 11, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2011 no neviem neviem ci sa tieto trofeje daju spravit sukromnej hre , tak sa mi zda ze nie Online trofeje se nedaj udělat v soukromé hře, ale destruction killy se počítají nebo ne? Každopádně to by nebyl problém jen by sme našli co nejprázdnější server... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Leden 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2011 Když to nepude, tak prostě naběhnem na prázdnej server. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Leden 14, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2011 No mam to vymyšlený tak, že když je nás jenom osm pudem do normálního veřejnýho Squad rushe... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Leden 14, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2011 Tak to dneska nevyšlo no, omlouvám se všem. Chce to mít víc nahrádníku pro případ že se někomu nepodaří připojit. Nevim čim to mohlo bejt... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Leden 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2011 Myslim ze zitra odpoledne nebo v nedeli odpoledne by to bylo lepsi. A fakt se domluvit napevno v 8 a nikoho k sobe nepoustet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Leden 14, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2011 My sme se domluvili napevno v 8 dokonce sme měli jednoho náhradníka navíc, ale dva to nechtělo pustit do hry a jeden stahoval aktualizaci... Každopádně jsem odešel odtamtud tak nasranej že sem hned dal asi 5 demo killů takže to asi udělám starou dobrou metodou ^^ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bykk Odesláno Leden 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2011 trofeje sice mam ale rád pomůžu...klidně se mnou počítejte :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Leden 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2011 takže to asi udělám starou dobrou metodou ^^ Správně! Je to lehký. Já dal asi 10/20 killů jako attacker na Islu. Na 2. basu je M.com v baráku, kterej jde shodit, takže jsem tam naspamoval C4 plantnul M-com a až tam někdo přiběhl, tak jsem to odpálil a bylo. A jak jsou na poslednim basu ty věže, tak se daj taky shodit na Demolish kill. Stačí 1 C4 (rpg, nade launcher etc.) na sloup a letí to dolu. GL! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Leden 15, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2011 Správně! Je to lehký. Já dal asi 10/20 killů jako attacker na Islu. Na 2. basu je M.com v baráku, kterej jde shodit, takže jsem tam naspamoval C4 plantnul M-com a až tam někdo přiběhl, tak jsem to odpálil a bylo. A jak jsou na poslednim basu ty věže, tak se daj taky shodit na Demolish kill. Stačí 1 C4 (rpg, nade launcher etc.) na sloup a letí to dolu.GL! Jojo já dělám to samý v Cold War Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr1468621165 Odesláno Leden 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2011 klidně se taky přidám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YaKuZa1468623731 Odesláno Leden 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2011 Taky se pridam nick LouliCZ staci napsat a mozme ist na to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Leden 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2011 Jojo já dělám to samý v Cold War Cold war je na to asi nejlepší no. Ale když jsem to začal dělat, tak ta mapa ješt nebyla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TerminatoRzHor Odesláno Leden 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2011 Ahojte nezkusime to znovu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr1468621165 Odesláno Leden 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2011 Ahojte nezkusime to znovu? já bych do toho šel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TerminatoRzHor Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 Jen se domluvit s Deepthroatem ten uz to asi vzdal no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.