anizek Odesláno Leden 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2011 zdravím všechny, pořídil jsem si kinect a mám zatím jen dvě hry. kinect adventures, což mě zas úplně příliš nenadchlo a kinect sports, což není špatné ale není to úplně ono. Pište tady nějaké své dojmy z kinect her, které jsou dobré a stojí za to si je pořídit a které stojí za houby. díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2011 Dance central, momenatlne asi nejlepsi z dostupnych her (spolu s kinect sports), ale pokud mas vylozene odpor k tanecni hgudbe, tak radsi ne :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Leden 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2011 zdravím všechny, pořídil jsem si kinect a mám zatím jen dvě hry. kinect adventures, což mě zas úplně příliš nenadchlo a kinect sports, což není špatné ale není to úplně ono. Pište tady nějaké své dojmy z kinect her, které jsou dobré a stojí za to si je pořídit a které stojí za houby. díky Ako samotnemu hracovi je Kinect uplna somarina...stacilo ti pozriet videa a hned by si mal vidiet, ci za takymi hrami ti bude naozaj smutno. Kinect je tak skor na odlahcenu rodinnu, party zabavu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r.o.m.e.k Odesláno Leden 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2011 mne by zajímalo, jestli bude plánovaná forza motorsport 4 určená k ovládání pouze kinectem, nebo bude možnost volby mezi řízením gamepadem a kinectem.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Leden 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2011 mne by zajímalo, jestli bude plánovaná forza motorsport 4 určená k ovládání pouze kinectem, nebo bude možnost volby mezi řízením gamepadem a kinectem.. Zevraj nielen Kinectom a to je pre mna aj logicke, pretoze pri tej prezentacii som nevidel a nevedel prist na to, ze akym sposobom ovladal plyn a brzdu :D A este ked to ma byt iba pri stoji a nie pri sedeni, tak dovidenia. Aj to opozdenie bude asi prekazat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r.o.m.e.k Odesláno Leden 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2011 souhlas, taky se mi zdálo divné jak ovládá brzdu a plyn ... koupil bych to jedině, pokud ovládání kinectem bude jen jako bonus a prim bude gamepad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2011 Rekl bych ze jak v joyride naplněním dopředu a dozadu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommygun Odesláno Leden 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2011 Ako samotnemu hracovi je Kinect uplna somarina...stacilo ti pozriet videa a hned by si mal vidiet, ci za takymi hrami ti bude naozaj smutno. Kinect je tak skor na odlahcenu rodinnu, party zabavu. Mas pravdu, ale pockej, az se hry na kinect zdokonali, tak to potom uz nebude vubec spatny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Leden 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2011 Mas pravdu, ale pockej, az se hry na kinect zdokonali, tak to potom uz nebude vubec spatny Nechcem sa tu stale opakovat a uz ani brat tebe iluzie....ale som toho nazoru, ze cisto kinectom si nezahras nikdy hardcore hry, ako FPS, strielacky z pohladu tretej osoby (ako Gears of War), RPG, FIFA, NHL, NBA atd., pretoze jednoducho to nejde ovladat bez gamepadu s joystickmi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r.o.m.e.k Odesláno Leden 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2011 Rekl bych ze jak v joyride naplněním dopředu a dozadu no to právě ne, schválně jsem studoval několik videí s prezentací FM4 a ve všech byl jediný vykonávaný pohyb ''točení volantem'' PS: ale prezentace se od reality může lišit, možná si to ovládání zatím jenom nafejkovali, aby bylo co ukázat Kinect je fajn zábava... ale pochybuji, že plně nahradí ovladač... je to prostě na něco jiného ... NHL, FIFA, CoD, Forza apod. asi dlouho bez ovladače nebude to pravé ořechové Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommygun Odesláno Leden 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2011 Nechcem sa tu stale opakovat a uz ani brat tebe iluzie....ale som toho nazoru, ze cisto kinectom si nezahras nikdy hardcore hry, ako FPS, strielacky z pohladu tretej osoby (ako Gears of War), RPG, FIFA, NHL, NBA atd., pretoze jednoducho to nejde ovladat bez gamepadu s joystickmi. jako chysta se GTA V na kinect, takze to znamena, ze to asi pujde ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Leden 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2011 jako chysta se GTA V na kinect, takze to znamena, ze to asi pujde ;-) Necham sa prekvapit, ze ako :lol: Aby si nebol sklamany, ze k tomu hraniu budes potrebovat hlavne gamepad a kinect bude na nejake prkotinky. Ja si neviem predstavit, ze idem hrat nejake 2 hodiny hru a budem pri nej stat pred kinectom...ale kazdy vie, co mu vyhovuje :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2011 jako chysta se GTA V na kinect, takze to znamena, ze to asi pujde ;-) A jak si to predstabujes? Ze budes delat ze chodis v pokoji? Slozis si ruku do pistole a budes strilet na obrazovku? Budes napodobovat vytahovani lidi z auta a pak budes tocit rukama jako s volantem? Kinect nikdy nebude v te fazi ze plne nahradi gamepad, to se proste stat nemuzu a kdo si mysli ze ano, tak ocividne neni v poradku. Vzdy to bude jen alternativa, kteou nanejvys pouzijes jako hazeni granatu v CoD a na podobny blbosti... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hool23 Odesláno Leden 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2011 jednoznacne Dance Central Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.