Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Chlazeni procesoru

Rychlahuba

Otázka

Ahoj, lidi resim problem s chlazenim procesoru. Jde to spatny dotek chladice a CPU a pasta to neresi... tak jsem koukal co by pomohlo a narazil jsem na toto http://www.alza.cz/teplotni-podlozka-pro-gpu-coollaboratory-liguid-metal-pad-d82725.htm . Je to 2mm vysoke takze by to mohlo vyresit muj problem. Co myslite ? Uchladi to procesor lepe nez pasta?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

4 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Ahoj, lidi resim problem s chlazenim procesoru. Jde to spatny dotek chladice a CPU a pasta to neresi... tak jsem koukal co by pomohlo a narazil jsem na toto http://www.alza.cz/teplotni-podlozka-pro-gpu-coollaboratory-liguid-metal-pad-d82725.htm . Je to 2mm vysoke takze by to mohlo vyresit muj problem. Co myslite ? Uchladi to procesor lepe nez pasta?

a jak vis ze je spatnej dotek?neprekazi ti tam neco?....protoze tady to nevyresi...a jeste k tomu je to na grafiku...a je to 2mm tlusty coz je dost...pasty ma byt co nejmin..skoro az zadna..jen aby vyrovnala mikroskopicke nerovnosti...nejlepsi je proste styk kov na kov.....

Odkaz ke komentáři

• 0

Protoze jsem udelal kravinu a puvodni "gumu" setrel... byla tlusta cca 2-3mm a kdyz jsem tam dal pastu udelal jsem tenkou vrstvicku, skoro pruhlednou tak to chladi mnohem hur nez predtim. Je to sice na grafiku ale nevidim mezi tim rozdil... A je to vyrobeno z kovu takze by to melo mit lepsi vodivost jak pasta.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu