Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Xbox points

tynian

Recommended Posts

Chtěl bych se zeptat, zda někdo nemáte zkušenosti s koupí bodů na aukru, kde některý uživatelé prodávají za nízke ćeny a mají v popisku tohle :

Funguje to následovně, po připsáni částky na můj účet vám maximálně do 24 hodin pošlu emailem udáje kterým si založite nový profil XBOX LIVE SILVER

na kterém budete mít 6000 bodu.Pak budete mít čas 15 hodin aby jste body utratili za hry. Já si vždy stahnu hry které chci a pak 6000 utratím za 5 minut :-)

Vše funguje tak jak má.Je to 100% spolehlivé.Ručím za to že kdyby vznikl nějaký problém, vrátim peníze.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

INSTRUKCE:

1. Zapněte konzoli online, stiskněte na padu GUIDE,zmačknout X (odhlásite se z vašeho profilu)

2. Vyberte Recover Gamertag

3. Napišete tam udáje ktere vám pošlu, emailovou adresu a heslo.

4. Počkáme okamžik až novy učet bude hotovy.

5. Zůstavate přihlašeni na tomto učtu a jdete do Game Marketplace

6. Vybírate a kupujete co chcete za všechny body ( nejde koupit oděvy na Avatary )

7. Mužete se odhlásit , přihlásit se na svůj účet a užívat si nakoupených her

Odkaz ke komentáři

http://ljmdirect.co.uk/page2.htm

Ten polák je spolehlivej, ale na těhletěch stránkách je to daleko levnější, 6000 bodů tě vyjde na něco málo 3 kila, za 20000 jsem platil přes paypal necelejch 950 kč, což je slušný. Jestli dostanu banána, uvidim :-)

Chtěla jsem ze zeptat, jak je to s uctem pres ktery si aktivujes body. Musi se nechat na konzoli i po utraceni ms bodu, nebo ho muzu smazat, kdyz si ulozim veci na hdd? Pokud si objednam body vicekrat, predpokladam ze ke kazde varce ms bodu je zapotrebi novy ucet...? A jak ti to zatim funguje? Zatim bez BANu ?

Diky za odpoved

Bastienna

Odkaz ke komentáři

Už to zde prodávají i naši prodejci (zde přímo na foru) a zatím prý BAN nikdo nedostal....ke každé varce bude novej účet a věci ti zůstávají na HDD

Diky za odpoved :-) Jeste me zajima zda musim ponechat na xboxu ty ucty ktere dostanu k tem bodum. Nebo je po vycerpani prislusnych bodu muzu smazat a obsah zustane. Nekde jsem cetla, ze se musi ucty ponechat na xboxu...

Diky

Bastienna

Odkaz ke komentáři

Diky za odpoved :-) Jeste me zajima zda musim ponechat na xboxu ty ucty ktere dostanu k tem bodum. Nebo je po vycerpani prislusnych bodu muzu smazat a obsah zustane. Nekde jsem cetla, ze se musi ucty ponechat na xboxu...

Diky

Bastienna

Osobně stím nemám zatím zkušenost, odpovídám jak jsem různě vyčetl....takže není za co ;) A účet se může normálně smazat....

Odkaz ke komentáři

Osobně stim mám zkušenost.koupil jsem si už 16tisíc pointů a stáhnul mraky her a hlavně přídavky do všech her co hraju.zabanovat tě nemouhou..je to tak že ty využíváš vlastně profil někoho jiného kdo to jako zaplatil ty pointy.ty jsi pouze kupující...dostaneš US učet tam jde stáhnout asi 30plnech her což je napsané na aukru jak si můžeš najít..arkádovky jdou všechny,přídavky jdou všechny a indie games jdou všechny,theme na xbox jdou všechny.po té jsme zkoušel přejít z US učtu na CZ učet abych si mohl koupit Red Dead R. a vše v pořádku..už mam zaplněnějch 100GB jenom hrama a přídavkama..tak že jen doporučuji..jinak vám doporučuji prodejce Bad.Mr.Frosty.Klidně si mě přidejte do přátel a podivejte se na Compore Games... mam tam toho fakt mraky

Odkaz ke komentáři

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Tak mně to celkem zaujalo a hledal jsem po netu. Našel jsem toho celkem dost, ale u většiny je psáno, že se ten účet nemá mazat, protože přijdete o práva ke staženému obsahu. Celkem zajímavou cenu jsem našel tady http://www.dhgate.com/product/productdisplay.do?pid=ff8080812c0be4d7012c13de5f4818ec Teď nemám promyšleno za co to utratit, ale asi co to brzy vyzkouším. Platit jde paypalem, tak to snad bude bezpečný.

Odkaz ke komentáři

http://www.sell.com/256BGP tento ma 10000 UK za 20 $, lepsiu cenu som asi nevidel... pravdepodobne je to cez nejaky soft co skusa tisice vygenervanych uctov na jednom silver ucte a potom to predavaju ... alebo vygenerovana fake kreditka.. udajne za to uz dlho nikto nedostal ban, no je tam vraj moznost ze si MS spatne zisti ID konzoly ktora takto nakupila takze je tam riziko a vzdy bude

este otazka, funguju vsetky achievementy?

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu