tynian Odesláno Leden 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2011 Chtěl bych se zeptat, zda někdo nemáte zkušenosti s koupí bodů na aukru, kde některý uživatelé prodávají za nízke ćeny a mají v popisku tohle : Funguje to následovně, po připsáni částky na můj účet vám maximálně do 24 hodin pošlu emailem udáje kterým si založite nový profil XBOX LIVE SILVER na kterém budete mít 6000 bodu.Pak budete mít čas 15 hodin aby jste body utratili za hry. Já si vždy stahnu hry které chci a pak 6000 utratím za 5 minut :-) Vše funguje tak jak má.Je to 100% spolehlivé.Ručím za to že kdyby vznikl nějaký problém, vrátim peníze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tynian Odesláno Leden 11, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2011 INSTRUKCE: 1. Zapněte konzoli online, stiskněte na padu GUIDE,zmačknout X (odhlásite se z vašeho profilu) 2. Vyberte Recover Gamertag 3. Napišete tam udáje ktere vám pošlu, emailovou adresu a heslo. 4. Počkáme okamžik až novy učet bude hotovy. 5. Zůstavate přihlašeni na tomto učtu a jdete do Game Marketplace 6. Vybírate a kupujete co chcete za všechny body ( nejde koupit oděvy na Avatary ) 7. Mužete se odhlásit , přihlásit se na svůj účet a užívat si nakoupených her Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zip545 Odesláno Leden 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2011 Možná to funguje,ale neskouším-prodavající je polského národa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tynian Odesláno Leden 11, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2011 Prodává to i čech a má hodně kladných hodnocení má tam 6000 bodů za 750 / trochu dražší, než ten polák/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tynian Odesláno Leden 11, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2011 na téhle stránce je to samý http://www.xbox-360-live.us/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dassman Odesláno Leden 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2011 V tomhle se nevyznám, ale ten postup je takovej zvláštní no :/ Já osobně bych to neriskoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gax883 Odesláno Leden 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2011 to je nějáká blbost za to asi můžeš dostat ban ne?:cry:, a někde sem četl že to funguje asi jen na 15hodin a pak se body vytratěj:!: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Myrisek Odesláno Leden 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2011 http://ljmdirect.co.uk/page2.htm Ten polák je spolehlivej, ale na těhletěch stránkách je to daleko levnější, 6000 bodů tě vyjde na něco málo 3 kila, za 20000 jsem platil přes paypal necelejch 950 kč, což je slušný. Jestli dostanu banána, uvidim :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gax883 Odesláno Leden 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2011 jen bych rád upozornil že to zase jeden chlap prodává na aukru, je hezký že vám ižtak vrátí peníze kdyby to nevyšlo ale stálo by vám to za zabanovanou konzoli? mě teda ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Myrisek Odesláno Leden 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2011 Moc se mi nezdá, že za tohle bude banán, ale samozřejmě s tou možností počítám :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Leden 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2011 mmm mozna to casem zkusim, kazdopadne.. kdyby to nekdo zkusil tak at da vedet jak na tom je :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Myrisek Odesláno Leden 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2011 Já to zkoušel a jde, ale na aukru to je zbytečně drahý, přes ty stránky, jak jsem uvedl vejš, je to daleko levnější a po zaplacení paypalem to máš za pár hodin na mailu. 6000 bodů - cca 320,- Kč, 20000 bodů - cca 940 kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petanek Odesláno Leden 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2011 Mam dotaz, jakmile dostanu nejake ty udaje, tim si zalozim novy ucet. A je tam moznost si nastavit zemi? Napriklad UK, i kdyz mam momentalne profil cz? Pac na ceskym marketplace toho nekoupim tolik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bastienna Odesláno Leden 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2011 http://ljmdirect.co.uk/page2.htmTen polák je spolehlivej, ale na těhletěch stránkách je to daleko levnější, 6000 bodů tě vyjde na něco málo 3 kila, za 20000 jsem platil přes paypal necelejch 950 kč, což je slušný. Jestli dostanu banána, uvidim :-) Chtěla jsem ze zeptat, jak je to s uctem pres ktery si aktivujes body. Musi se nechat na konzoli i po utraceni ms bodu, nebo ho muzu smazat, kdyz si ulozim veci na hdd? Pokud si objednam body vicekrat, predpokladam ze ke kazde varce ms bodu je zapotrebi novy ucet...? A jak ti to zatim funguje? Zatim bez BANu ? Diky za odpoved Bastienna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dassman Odesláno Leden 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2011 Už to zde prodávají i naši prodejci (zde přímo na foru) a zatím prý BAN nikdo nedostal....ke každé varce bude novej účet a věci ti zůstávají na HDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bastienna Odesláno Leden 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2011 Už to zde prodávají i naši prodejci (zde přímo na foru) a zatím prý BAN nikdo nedostal....ke každé varce bude novej účet a věci ti zůstávají na HDD Diky za odpoved :-) Jeste me zajima zda musim ponechat na xboxu ty ucty ktere dostanu k tem bodum. Nebo je po vycerpani prislusnych bodu muzu smazat a obsah zustane. Nekde jsem cetla, ze se musi ucty ponechat na xboxu... Diky Bastienna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dassman Odesláno Leden 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2011 Diky za odpoved :-) Jeste me zajima zda musim ponechat na xboxu ty ucty ktere dostanu k tem bodum. Nebo je po vycerpani prislusnych bodu muzu smazat a obsah zustane. Nekde jsem cetla, ze se musi ucty ponechat na xboxu...Diky Bastienna Osobně stím nemám zatím zkušenost, odpovídám jak jsem různě vyčetl....takže není za co ;) A účet se může normálně smazat.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Novys106 Odesláno Únor 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2011 Osobně stim mám zkušenost.koupil jsem si už 16tisíc pointů a stáhnul mraky her a hlavně přídavky do všech her co hraju.zabanovat tě nemouhou..je to tak že ty využíváš vlastně profil někoho jiného kdo to jako zaplatil ty pointy.ty jsi pouze kupující...dostaneš US učet tam jde stáhnout asi 30plnech her což je napsané na aukru jak si můžeš najít..arkádovky jdou všechny,přídavky jdou všechny a indie games jdou všechny,theme na xbox jdou všechny.po té jsme zkoušel přejít z US učtu na CZ učet abych si mohl koupit Red Dead R. a vše v pořádku..už mam zaplněnějch 100GB jenom hrama a přídavkama..tak že jen doporučuji..jinak vám doporučuji prodejce Bad.Mr.Frosty.Klidně si mě přidejte do přátel a podivejte se na Compore Games... mam tam toho fakt mraky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sterner Regnix Odesláno Únor 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2011 by ma zaujimalo jak sa to robi, ci je to cista kradez uctu alebo ci ten ucet nejak modifikuju :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Novys106 Odesláno Únor 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2011 jinak sleva original pointů na microsoft stránkách Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Myrisek Odesláno Únor 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2011 Mám s tim jenom ty nejlepší zkušenosti, v pohodě to funfuje, navíc se tam daj za body stahovat i plný hry. Dporučuju. Nevim, jak to dělaj, ale je mi to srdečně jedno :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Myrisek Odesláno Únor 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2011 Jinak ty účty můžete klidně smazat, hra zůstane full pořád, ale já si je radši nechávám. Co kdyby mi odešel hdd nebo konzole, tak jak si pak ty hry stáhnu znova ? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sterner Regnix Odesláno Únor 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2011 pravdepodobne si to mozes zalohovat cez transfer kit alebo cez flashku :-) kebyze ale mas novy xbox tak by to mohol byt vacsi problem... osobne sa cudujem ze MS nezablokoval bug s cudzim profilom a tieto pofiderne MS pointy (neplanujem ani jeden sposob pouzit) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sibi Odesláno Únor 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2011 Tak mně to celkem zaujalo a hledal jsem po netu. Našel jsem toho celkem dost, ale u většiny je psáno, že se ten účet nemá mazat, protože přijdete o práva ke staženému obsahu. Celkem zajímavou cenu jsem našel tady http://www.dhgate.com/product/productdisplay.do?pid=ff8080812c0be4d7012c13de5f4818ec Teď nemám promyšleno za co to utratit, ale asi co to brzy vyzkouším. Platit jde paypalem, tak to snad bude bezpečný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sterner Regnix Odesláno Únor 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2011 http://www.sell.com/256BGP tento ma 10000 UK za 20 $, lepsiu cenu som asi nevidel... pravdepodobne je to cez nejaky soft co skusa tisice vygenervanych uctov na jednom silver ucte a potom to predavaju ... alebo vygenerovana fake kreditka.. udajne za to uz dlho nikto nedostal ban, no je tam vraj moznost ze si MS spatne zisti ID konzoly ktora takto nakupila takze je tam riziko a vzdy bude este otazka, funguju vsetky achievementy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.