Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

problém u vyp.her

becks7234

Recommended Posts

hry metro 2033 a Gears of war 1.zkoušel jsem abgx předělat i wawe path a nic.flash mám předposlední a jinak vypaloval jsem přes imgburn,a DVD Decrypter a taky clone cd.rychlosti 2,4

taky jestli to není tím že mám notbooka a tutp vypalovačku

http://www.sonynec-optiarc.com/products/slim_dvdrw/index.html

:roll:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

dvdčka jsem použil memorex ty jsou bez probllému.mám od známého hry na kterých jsou a běží v pohodě líp než verbatim..no kontrola nejsem si jistej ale myslim že ne.bylo to červené a když jsem to pokoušel opravit tak to nešlo.jakej ty máš postup?možná mito pomůže.jsem v tom začátečník

Odkaz ke komentáři

S vypalováním na ntb jsou problémy a ta tvoje jak jsem se díval už není nejnovější.Někdy pomůže vypalování na VERBATIM a jestli máš možnost , tak raději vypaluj na stolním PC a nebo si kup externí vypalovačku. MEMOREX také nejsou špatná DVD ,ale tvůj známý má asi lepší vypalovačku než ty - proto ti od něj hry jdou spustit .Jinak zkontroluj vždy iso v ABGX 1.0.5 autofix na level 0 . Tam uvidíš , jestli to má ochranu AP25 a nebo potřebuje nějakou opravu . Potom to projeď na level 3 . Potom znova na level 0 pro kontrolu - mělo by to být vše zelené a teprve potom to můžeš vypálit

Odkaz ke komentáři

kúpiť externú napaľovačku je samovražda za necelý rok sa ti pokazí len tým, že ju niekdy vytiahneš z PC ,,bezpečne odstrániť hardware´´ mám s tým skúsenosť a aj poznám ľúdí ktorý boli tiež múdry že ,,ja si dám pozor´´ a tak to aj dopadlo hoci dávali to reklamovať ale záruka je len na 2 roky už keď chceš niečo kupovať tak kúp si račej internú ked tá tvoja už dožila rada nekupovať externú a samozrejme treba mať esšte hru stiahnutu ako RF (region free) a nie napr. torrent z najviac peers :)

Odkaz ke komentáři

kúpiť externú napaľovačku je samovražda za necelý rok sa ti pokazí len tým, že ju niekdy vytiahneš z PC ,,bezpečne odstrániť hardware´´ mám s tým skúsenosť a aj poznám ľúdí ktorý boli tiež múdry že ,,ja si dám pozor´´ a tak to aj dopadlo hoci dávali to reklamovať ale záruka je len na 2 roky už keď chceš niečo kupovať tak kúp si račej internú ked tá tvoja už dožila rada nekupovať externú a samozrejme treba mať esšte hru stiahnutu ako RF (region free) a nie napr. torrent z najviac peers :)

Píšeš o něčem jiném , než já . Doporučuji externí vypalovačku , která se nevytahuje z PC , jak píšeš , ale je to samostatná vypalovačka , která má vlastní napáječ a k ntb se připojuje USBčkem - třeba tato :

http://www.alza.cz/lg-ge20nu-cerna-black-d96937.htm

Příště nepiš o tom , čemu nerozumíš a neodrazuj tím od koupě .

Odkaz ke komentáři

ty čo sa do mňa navažuješ ? hmm to je môj názor a je to aj pravda tak prosím ťa, neser ma..

a tým, že to zapojíš cez USB ?? ha ?? to iste sa to dose*e proste.. ja neviem s kým mám tu česť ale inak to vysvetliť neviem..

Neurážej se , ale opravdu nevíš o čem mluvíš . Tyto externí vypalovačky jsou specielně určené na vypalování mimo počítač - vhodné třeba k mininotebookům ,které ve vybavení vypalovačku nemají . A opravdu se zapojují přes USB . Jsou i specielně určené i k přenášení s ntb , takže se nepoškodí , jak píšeš . Než se začneš navážet ty do mne , tak si pořádně přečti popis externích vypalovaček třeba na GOOGLU a poznáš že pravdu nemáš . Já se do tebe nenavážím , ale opravuji tvou špatnou radu .

Jestli jsi to špatně pochopil , tak se omlouvám a nemusíš být hned sprostý .....

Odkaz ke komentáři

a samozrejme treba mať esšte hru stiahnutu ako RF (region free) a nie napr. torrent z najviac peers :)

Prosim vysvetlit, pretoze sam nevies co pises. Hlava mi nebere toto "a nie napr. torrent z najviac peers :)" :lol:

Ked mas hru iba PAL, tak ju nespustis na europskej konzole? Iba ked je RF? :lol:

Nezhadzuj sa tu...

Odkaz ke komentáři

Neurážej se , ale opravdu nevíš o čem mluvíš . Tyto externí vypalovačky jsou specielně určené na vypalování mimo počítač - vhodné třeba k mininotebookům ,které ve vybavení vypalovačku nemají . A opravdu se zapojují přes USB . Jsou i specielně určené i k přenášení s ntb , takže se nepoškodí , jak píšeš . Než se začneš navážet ty do mne , tak si pořádně přečti popis externích vypalovaček třeba na GOOGLU a poznáš že pravdu nemáš . Já se do tebe nenavážím , ale opravuji tvou špatnou radu .

Jestli jsi to špatně pochopil , tak se omlouvám a nemusíš být hned sprostý .....

jinak jsem si koupil externí vypalovačku.ale házelo mito chybu když jsem to začal vypalovat jinak jsem psal na icq ale bez vaší odpovědi

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu