Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Wii Remote - podivné chování

Ozzy:Vita

Otázka

Ahoj lidi,

vím že problémy s remote se tady řeší často, ale nikde jsem nenašel řešení podobného problému, jako mám já. Konzoli mám druhý den. Včera fičelo vše v pořádku. Odedneška cokoli hraju (tenis, box..) se po chvíli hraní (ne po stejné chvíli ale náhodně) vypne sám od sebe wii remote plus. Zhasne kontolka dole a přestane reagovat. Reagovat začne až po stisknutí čehokoli na něm. Kalibraci jsem provedl pomocí tlačítek na konsoli a ovladači. Jinak vše funguje jak má. Setkal se s tímto někdo ? Díky za odpovědi.

No a ještě jedna, méně dramatická otázka. Když je Wii vypnuto, po nějaké době začne pulzovat LED osvícení kolem mechaniky DVD. nejde to nějak vypnout ?

Díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

8 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
To pulozování skus vypnout v nastavení, myslím Wii Conect24 nebo tak něco, teď přesně nevím. Co se remote týče, nemáš vybité baterky? Jaké je baterky používáš? Používáš originální remote?

Ahoj, baterie jsou dle mého názoru nabité. Na ovladači probliknou všechny čtyři LED. Momentálně jsou v ovladači originál z balení u konzole. Díky za odpověď

Odkaz ke komentáři

• 0
Taky se mi to sem tam stane, a většinou mi pomohlo vždy vyměnit baterky a najednou vše bez problému. Mám v ovladači normální dobíjecí. Zkus kdyžtak jiné baterky a pak znova ještě jednou dát sinchronizovat ovladač a wii.

Zkusím doma ty jiné baterie. Snad to bude tím, ikdyž se mi zdá divné, že ty origo vydržely jen asi 5 hodin hraní a ukazují na ovladači nabitý stav. Jak říkám, první den to nedělalo vůbec a druhý den od možná čtvrté hodiny hraní docela často. Každopádně díky za odpověď.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu