hunik Odesláno Leden 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2011 Aktualizace USB Loader GX / chyba 1022 Zdravim vsechny , chtel jsem aktualizovat USB loader . stazeni probehlo ok. Ale pri instalaci WAD naskoci chyba 1022. Vypada to nasledovne Nacitam WAD data... Ok! Instaluji tiket... Ok! Instaluji titul... OK! >>Instaluji obsah #0... Chyba 1022 Nevi nekdo co stim ? Jinak USB loader funkcni ale chtel jsem povisit na novou verzi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jean27 Odesláno Leden 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2011 mám stejný problém:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Thomas0046 Odesláno Leden 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2011 a jaky ios pouzivas pri instalaci ? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Thomas0046 Odesláno Leden 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2011 zkuste si stahnout ios 236, nainstalovat pres homebrew channel, a pak ve wad manageru ho vzdy vybrat pro instalaci WADu:) s 236 se mi povedlo nainstalovat vsechno:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hitmanek Odesláno Leden 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2011 hmm ten samy problem zatim bez reseni :( jedine sem zkusil stahnout Gx 2.0 a spustit ho pres HB to jede. Vlastne ani nevim proc se tim trapim :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hitmanek Odesláno Leden 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2011 Tak mi to nedalo a vysledek je tento. stahnul sem loader http://usbloadergx.koureio.net/downloads pres HB a WM jsem ho naistaloval jako channel a pote odinstaloval starou ver. zatim sem teda neposznal v cem se to lisi ale funguje to. Hawx2 mi porad nejde :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
hunik
Aktualizace USB Loader GX / chyba 1022
Zdravim vsechny , chtel jsem aktualizovat USB loader . stazeni probehlo ok. Ale pri instalaci WAD naskoci chyba 1022.
Vypada to nasledovne
Nacitam WAD data... Ok!
Instaluji tiket... Ok!
Instaluji titul... OK!
>>Instaluji obsah #0...
Chyba 1022
Nevi nekdo co stim ? Jinak USB loader funkcni ale chtel jsem povisit na novou verzi.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.