kubasss Odesláno Leden 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2011 Mám problém s Explorerem když ho zapnu tak se zobrazí okn přístupu na internet ale než stihne najet domovská stránka vypne se. Reinstalace nepomáhá. Díky moc za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KukiCZ Odesláno Leden 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2011 Reinstal systému :lol:Ne dělám si srandu zkus si stáhnou jinou verzi exploreru a vůbec nechápu jak můžeš používat Internet Explorer,ten je tak akorát dobrej na stáhnutí jinýho prohlížeče:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubasss Odesláno Leden 13, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2011 já ho nepoužívám, mám google chrome, ale kámoš si v tom hoví takže mu s tím chci pomoct. Díky řeknu mu ať to zkusí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Leden 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2011 Řekni mu, ať ho smaže a dá si tam něco použitelnějšího. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.