lukas.pacon Odesláno Srpen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2007 Čau, stáhnul sem si hru lemmings,ale newím kam jí nakopírovat,když jí nakopíruju do složky ms0/:ISO tak mi to napíše,Could be start game(nebo něco takovýho)prosím o radu.Na obrázku jsou složky hry. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 h0mer Odesláno Srpen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2007 mas umd disk v psp ? mas cf ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 f-007 Odesláno Srpen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2007 jestli nemas custom firmware tak ti to nepobezi a pokud ho mas tak by si tu slozku ISO mel mit asi hned na obrazovce. tzn ze kdyz tam zapojis usb mas tam na pc obrazovce (iso,mrroot,music,video a psp nebo jeste neco to je jedno a jestli to tak mas tak to dej jen do slozky iso a jestli to tak nemas tak mas holt spatnej firmware na hrani iso. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hipox Odesláno Srpen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2007 Nebo sis nenastavil v recovery správný nastavení...někde tady je tutoriál:roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ramalamadingdong Odesláno Srpen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2007 ale tohle neni ISO :D to LEMMING dej na root PSP taky taky tak a pak to spustis jako homebrew ;) a to x taky na root, mel sem wormsy a vim jak se to dela :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lukas.pacon Odesláno Srpen 25, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2007 ale tohle neni ISO :D to LEMMING dej na root PSP taky taky tak a pak to spustis jako homebrew ;) a to x taky na root, mel sem wormsy a vim jak se to dela :) KAm to mam přesně hodit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SowaGAY Odesláno Srpen 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2007 hele kdyz otevres na pocitaci memory stick tak tam musis mit slozku ISO>do ni davej soubory .iso, .cso .ale abys ty hry zpustil tak musis mit custom firmware nebo devhook...jestli nevis jak zjistit jakej mas firmware:v menu PSP najed na Settings>System settings>System information a zobrazi se ti udaje:Nick,Firmware version a MAC adress.pak si na tomhle foru najdi tutorialy a podle toho jakej mas firmware tak downgradeuj-custom firmware je nejlepsi,ver mi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lukas.pacon Odesláno Srpen 26, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2007 hele kdyz otevres na pocitaci memory stick tak tam musis mit slozku ISO>do ni davej soubory .iso, .cso .ale abys ty hry zpustil tak musis mit custom firmware nebo devhook...jestli nevis jak zjistit jakej mas firmware:v menu PSP najed na Settings>System settings>System information a zobrazi se ti udaje:Nick,Firmware version a MAC adress.pak si na tomhle foru najdi tutorialy a podle toho jakej mas firmware tak downgradeuj-custom firmware je nejlepsi,ver mi. Já mam custom firmware!!!!ale ty lemmings nejsou ISO!!!A na kartě už ISO hry mam,takže vím jak se to dělá,jen s tímhle mam problém:cry: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Srpen 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2007 Já mam custom firmware!!!!ale ty lemmings nejsou ISO!!!A na kartě už ISO hry mam,takže vím jak se to dělá,jen s tímhle mam problém:cry: no proste podivej co tam je za slozky.. v tom archive rar nebo v cem to mas zabaleny/rozbaleny, dostan se az na slozku GAME(XXX) v XXX muze byt 150 nebo 340- to je dle tveho CF anebo tam nemusi byt nic, tak to flakni do prislusny slozky na PSP.. :wohow: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SowaGAY Odesláno Srpen 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2007 a nebo extrahuj kam chces na memory stick a pak si najdi EBOOT.PBP a spust ho v Ir shellu,esli ho mas.a esli nepude ani tohle tak je to fuck divny...a na tom obrazku sem videl ze v tom archivu je slozka PSP-v ni je co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
lukas.pacon
Čau, stáhnul sem si hru lemmings,ale newím kam jí nakopírovat,když jí nakopíruju do složky ms0/:ISO tak mi to napíše,Could be start game(nebo něco takovýho)prosím o radu.Na obrázku jsou složky hry.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts