Ogisek08 Odesláno Leden 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2011 Zdravím , stáhl jsem si fifku 11 ale mám problém s jejím spuštěním 4 DVD už jsou v háji projel jsem to v ABGX ale hodilo mi to tam tuhle chybu to ale jenom znamená že neni v databazi né ? ale přesto mi to nejde spustit patchnul jsem to na wawe 3 tak jako všechny hry ale vyskočí mi tam pouze Nápis xbox 360 a nic se neděje. neví někdo v čem může být problém ? díky za každou radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exter999 Odesláno Leden 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2011 Zkusil jsi pouzit activate.iso?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ogisek08 Odesláno Leden 13, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2011 nikdy jsem ho nepotřeboval ale díky za radu jdu to vyzkoušet a dám vědět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ogisek08 Odesláno Leden 13, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2011 nikdy jsem ho nepotřeboval ale díky za radu jdu to vyzkoušet a dám vědět jsi borec díky za radu fakt to fičí :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exter999 Odesláno Leden 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2011 Jsem rad,ze jsem pomohl.Kdyztak mi dej vlevo pod jmenem thanks. :-) Ocenim to.:) Problem vyresen *LOCK* Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Valentino Rossi Odesláno Leden 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2011 Jsem rad,ze jsem pomohl.Kdyztak mi dej vlevo pod jmenem thanks. :-) Ocenim to.:)Problem vyresen *LOCK* K čemu to active iso slouží?mám lt+ vím že mě se tnd netýká ale k čemu to bylo?myslel jsem že je to místo toho aby se hry nepatchovaly na nižší wave pro ty kteří to potřebují,dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.