MCkaTo Odesláno Leden 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2011 Ahoj chci se zeptat kdyz si koupi, borderland goty edici tak jestli my bude fungovat kod na ten 4 dlc balicek kdyz na ceskym livu to neni mozno stahnout nema nekdo skusenosti dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Leden 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2011 zkus zavolat na ms podporu....ale podle mě pokud dáš kod....tak ti to automaticky nabídne stáhnutí.....aspon mě to tak udělalo u dlc do conviction :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wopiczak Odesláno Leden 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2011 ........... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sibrand Odesláno Leden 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2011 No já na českým LIVEu jsem a ty DLC my stáhnout nešly. Tak sem volal na podporu a oni řekly že to nějak pořeší a budou mě kontaktovat. Tak uvidíme :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.