Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Problém s mikrofonek ke Guitar Hero.


gaucho1

Otázka

Zdravím. Koupil jsem si GH-WT set (bici, kytary a mikrofon). Mikrofon je drátový (USB) a mám problém ho připojit k Xboxu. Na googlu sem si našel, že bych měl před tím připojit normální ovladač, ale nepochopil sem jak to potom dát celé dohromady. Ve hře mi to pak hlásilo, že musím připojit mikrofon. Kdyby to šlo potřeboval bych podrobnější radu.

Předem dík.

PS. na tom mikrofonu nejsou žádný tlačítka.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

5 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Mám ten set taky. Jediný co potřebuješ je zapojit mikrofon do USB portu v xboxu a pak zapnout ovladač, kterým se jakoby ten mikrofon bude "ovládat". Takže když připojuješ jednotlivý nástroje ve hře, že třeba zmáčkneš zelený tlačítko, tak pro mikrofon jen zmáčkneš na ovladači A, bere to jako zpěváka ;). Myslím, že to je vše, žádný složitosti v tom není potřeba hledat :).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Tak to Ti asi neporadím :(. Určitě to tam máš dost zapojený? Kdyžtak to zkusím sám spustit bez zapojení mikrofonu a pokud mi to hodí stejnou chybu, tak jedině špatnej kousek, takže nejspíš reklamace... Nic jinýho mě nenapadá.

Ale zkusím to a dám pak vědět ;).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Tak jsem to dnes konečně vyzkoušel a bez připojenýho mikrofonu mi to hlásí stejnou hlášku, jak jsem si i myslel. Jediná možnost je teda, že bys to měl nějak špatně "zacvaklý" v tom USB portu xboxu, ale to je asi málo pravděpodobný, takže jedině špatnej kontakt a vadnej mikrofon, bohužel :(. Jiná možnost mě nenapadá...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu