HonzaT Odesláno Leden 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2011 Zdravim panove. Chtel bych se zeptat, zda nekdo nemate tuhle mysku na Xbox?Koukal sem na nejake vide a vypada ze funguje vpohode.Co si o tom myslite? http://www.bestgames.cz/scorch-xbox-360/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sibrand Odesláno Leden 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2011 No vypadá to docela zajímavě, ale zatim neznam jedinýho člověka, kterej by jí měl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaT Odesláno Leden 27, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2011 No prave.Je to skoda, protoz jestli to funguje, hned bych ji bral.Co sem koukal na videa na utube, tak funguje fakt hezky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Leden 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2011 Myš na konzolích,to si zas budou děti hrát na profíky :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burkys Odesláno Leden 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2011 Myš patří na PC a ne na konzole. Podle mě to je jen další krám za 2 tisice. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djmajkl Odesláno Leden 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2011 přesně tak, jesti s tím budeš hrát FPS hry a jeste k tomu online, tak seš pěknej haj*lik :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaT Odesláno Leden 27, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2011 Tak treba ale ja se s tim joystickem proste nikdy nenaucim strilecky hrat :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neis Odesláno Leden 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2011 Naučíš úplně v pohodě, taky jsem si myslel, že je to unreal a nyní by na myši už nic nehrál..hold to chce jen kapku trpělivosti a snížení vlatního ega v multáku ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sibrand Odesláno Leden 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2011 Jn mě to na gamepadu ze začátku taky vůbec nešlo a teď mi to de líp než na myši :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.