Salazar Odesláno Leden 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2011 Vlákno o DS2 jsem tu nenašel, tak ho zakládám. Dead Space 2 se odehrává tři roky po událostech z prvního dílu, v roce 2511. Isaac Clark přijede na rozlehlou, hustě obydlenou kosmickou stanici, která se nachází na zbytcích Saturnova měsíce Titanu. Na stanici se objevují i Nekromorfové a mnoho lidí se tak postupně díky emzácké infekci mění na jedny z nich. http://www.youtube.com/watch?v=XfQs9DaXlj0 Oficiální datum vydání je 26. ledna v USA a pro Evropu paltí datum 28.ledna Někdo prohlásil že 1 byla tak strašidelná že jí někteří lidé nedokázali hrát déle než 30 minut v kuse .... :D Já mezi ně patřím :D btw.: strašně moc se těším :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ctverec23 Odesláno Leden 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2011 jjj já to hrál jen v noci, nebo spíše ve tmě, což už tenkrát bylo brzo, protože byla zima :) a posraný jsem byl až za ušima a jak jsem měl stíhy chodit na záchod :D už se těším jak malý kluk a netrpělivě to tu každý den vyhlížím, tak se snad zž konečně dočkám :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hool23 Odesláno Leden 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2011 Joooooo, tak to se tesim:) Teda kluci 1 mi neprisla az tak moc strasidelna a navic jsem to dohral za 2 dny na PC... No ikdyz obcas jsem se lek ale ne ze by jsem delal kazdy 30 min prestavku.... NA tohle mam jen 1 reseni: bud vy musite jit na psychologickou poradnu a nebo ja xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dundee64 Odesláno Leden 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2011 Tak zkusal jsem demo a poradne jsem se lekl snad jen jednou.....pujdu do plne verze :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jag Odesláno Leden 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2011 Jedine co me na ni s*re je ze neni v CZ!!! :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřulka Odesláno Leden 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2011 Taky se moc těším! 1.díl jsem chtěla vzdát skoro na začátku, když na mě vyskočil z větráku hnusák..ale nešlo to, takže jsem ji dohrála a lekla jsem se fakt mockrát..Ve dvojce se mi nelibí to stvoreni co je podobny detem..brr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dassman Odesláno Leden 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2011 Vypadá luxusně... :) Ale každopádně nejvíc jsem bejval podělanej nebo spíš vylekanej u F.E.A.R.u 2 i přes den, když jsem to hrál na sluchátkách na PC :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunzie Odesláno Leden 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2011 Tahle mi dava hrozny soky,to je sileny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deyw Odesláno Leden 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2011 tak sem to hral doted... :-) sem pos*anej az za usima :-)) konecne je tu zase poradna hra...a ten zacatek je fakt narez... a issac konecne mluvi teda spis rvee, podle situace :-DD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunzie Odesláno Leden 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2011 Ja napodobne,v noci se mi i hur spalo hehe.To jsem potreboval .Ta hra mi dala takovy soky ze pri leknuti jsem vyskocil z kresla.Pro me je to docela narocny,asi budu muset snizit obtiznost.Po dohrani teto hry,verim ze svet pro me uz nebude takovy jaky byl ,ha...9/10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nora4ever88 Odesláno Leden 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2011 uz taky vypaluju venuju tomu sobotni noc:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deyw Odesláno Leden 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2011 tedka sem se dostal do toho kostela...mazec,mazec,mazec...tesim se co bude dal :-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Leden 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2011 kolik to má kapitol? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Leden 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2011 Tak na normal 8,5 hod.čistá hrací doba,pro mě zklamání...opět je multak na úkor singlu,do poloviny to je luxus,pak jen stereotyp,místnosti apod...pro mě velký zklamání...Prní díl je lepší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gerrapa Odesláno Leden 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2011 Dámy a pánové bobky mám až na zádech... Musel sem vypít půl litru vodky s kolou a 4 piva abych to hrál dýl... Strašidelnější hru sem už dlouho neviděl. Parááádaa :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deyw Odesláno Leden 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2011 je to super no...kolik to ma kapitol...tipuju ze tak 12 kdyz v 6ty kapitole to chce druhej disk...takze by mohla bejt 6ta kapitola polovina,ale to je hrubej odhad... sem zvedavej jak se vyvine pribeh...zatim je to slusny... du zase hrat...ta hra je droga :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
starmen Odesláno Leden 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2011 hraju a tak strašidelné, jak nějací píšou mi to nepřipadá. to jste asi moc strašidelných her nehráli:P spíš brutální a někdy nechutné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunzie Odesláno Leden 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2011 No jednicka mozna byla temnejsi,ale tohle zase o kus brutalnejsi.Jen 8 a pul,snad to vyjde aspon na 12 hodin hraci doba.takze za chvilu me ceka disk 2 a ja nemam dvko.ajeee...Co je podle tebe vic survival horror nez dead space?resident evil pro teens?Mrtva serie silent hill?Alone in the dark?Pokemon-pikachu love story?Mozna jen fear-to ani ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Salazar Odesláno Leden 23, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2011 Hrací doba by měla být něco okolo 10 hodin. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gerrapa Odesláno Leden 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2011 Nejstrašidelnější je jednoznačně dead space a podle mě pak takový ty hry jako serie FEAR, Silent Hill, Alon in the Dark, Alan Wake atd... ae na DS nemá žádná z nich. Mnoho lidí co tu dělaj frajírky mají určitě u postele rozsvícenou lampičku a každý tři minuty si dou pro mlíčko. Takové smíchání různých zvuků a těch momentů kdy si člověk myslí:,,Teď!!! Teď tam ta svině bude!!!,, a ono nic a najednou BAF!! a je tam? :D prostě úžasný :D PS: Další důvod k tomu se ožrat :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kytt Odesláno Leden 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2011 Doporučuju všem zatím supr pařba jsem v kostele Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NORRIS Odesláno Leden 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2011 Já jsem hrál prvních 20 minut a vypnul jsem no.. Ještě se k tomu vrátím, abyh se ujistil, jestli teda nedělám chybu. Nebaví mě to. Hra není dynamická. Alan Wake mě bavil víc, možná proto, že to byl thriller a ne horror, takže vynikly i jiný věci. Nevím no, asi nejsem na horrory. Strašidelná mi tolik nepřipadá, asi, že hraju za světla, pro jistotu :D. To co má vyvolávat strach, ve mě vyvolává nepříjemnou a zbytečnou frustraci, nic víc, žádný další pocit. No já bych ten strach ani nechtěl, proč si zbytečně do života přidělávat další potíže. Já si chci odpočinout od školy a všech různejch nepříjemnejch věcí, zažít si unikátní pocity u těch her.. Tohle mi dělá jen to, co jsem psal. Ale to je jen moje subjektivní kritika. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub Ries Odesláno Leden 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2011 Já jsem hrál prvních 20 minut a vypnul jsem no.. Ještě se k tomu vrátím, abyh se ujistil, jestli teda nedělám chybu. Nebaví mě to. Hra není dynamická. Alan Wake mě bavil víc, možná proto, že to byl thriller a ne horror, takže vynikly i jiný věci. Nevím no, asi nejsem na horrory. Strašidelná mi tolik nepřipadá, asi, že hraju za světla, pro jistotu :D. To co má vyvolávat strach, ve mě vyvolává nepříjemnou a zbytečnou frustraci, nic víc, žádný další pocit. No já bych ten strach ani nechtěl, proč si zbytečně do života přidělávat další potíže. Já si chci odpočinout od školy a všech různejch nepříjemnejch věcí, zažít si unikátní pocity u těch her.. Tohle mi dělá jen to, co jsem psal. Ale to je jen moje subjektivní kritika. myslím že dost výstižná kritika. Tyto pocity zanechávají akorát šrámy na duši, nijak to člověka neobohacuje. Kdo to ale vyhledává tak ať si to zahraje. S Adrenalinem to moc společnýho nemá..je to spíš tlak na psychiku. Radši si jdu zahrát FIfu a je klidek:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunzie Odesláno Leden 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2011 To co hledas je poradny psycho.Prave to jak rikas frustrace,to dela horor hororem.Je to kvalitni relax od vseho:),proste silenost.Neni pro vsechny no. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gerrapa Odesláno Leden 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2011 Kazdej relaxuje jinak :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.