CarlosGutieres Odesláno Leden 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2011 Zdravim,vzdycky kdyz spustim fifu 11 tak se mi to sekne hned po tom co tam najede PSP...mam PSP 3004 5.03...a mam tam jeste mhuspeed3 a prometheus.Poradi mi nekdo.Dik moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 GyroX Odesláno Leden 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2011 ja mam sice vyšší FW, ale problém s novyma hrama vyrešíš upgradem FW, minimum myslim 5.50 prometheus 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 GyroX Odesláno Leden 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2011 respektive podobný problém a řešení tady http://console-forum.net/tema/112336-god-of-war-ghost-of-sparta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FxR Odesláno Leden 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2011 ja mam sice vyšší FW, ale problém s novyma hrama vyrešíš upgradem FW, minimum myslim 5.50 prometheus 4 Jenže problém je ten že 5.50 je Full,a ten na 5.03 naroubovat,pokud ovšem nemá Fatko nebo Flashnutelnýho Slimáka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Leden 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2011 ja mam sice vyšší FW, ale problém s novyma hrama vyrešíš upgradem FW, minimum myslim 5.50 prometheus 4 To víže jo, jestli tě poslechl tak mu můžeš jít rovnou koupit nový PSPčko nebo aspoň základovku. CarlosGutieres: Zkus stáhnout jinou verzi (nejlíp kde je napsáno, že to bylo testovaný na tvým FW) nebo si s tím pohraj v ISO Toolu (Decrypt + Patch). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
CarlosGutieres
Zdravim,vzdycky kdyz spustim fifu 11 tak se mi to sekne hned po tom co tam najede PSP...mam PSP 3004 5.03...a mam tam jeste mhuspeed3 a prometheus.Poradi mi nekdo.Dik moc.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.