DaVvE Odesláno Leden 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2011 Ahoj kámoší )) ..mám dotaz. ... Mám písničku, ale potřebuji z ni vytahnout jen hudbu(beat/instrumental) .. prostě abych neměl hlas ale jen tu muziku.. není nějaky program ? nebo neumí to někdO ? děkuji moc za odpověď .. Mějte se )) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Raz3r Odesláno Leden 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2011 A co skusit třeba na youtube zadat název písničky a za to připsat instrumental? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mr.Steph Odesláno Leden 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2011 Stáhni si audacity.. a pak v nástrojích tam je myslím přímo nástroj který to sám udělá za tebe, ale když sem to dřív dělal tak to místy odstranilo i nějakej nástroj a neznělo to moc dobře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
DaVvE
Ahoj kámoší )) ..mám dotaz.
... Mám písničku, ale potřebuji z ni vytahnout jen hudbu(beat/instrumental) .. prostě abych neměl hlas ale jen tu muziku.. není nějaky program ? nebo neumí to někdO ? děkuji moc za odpověď ..
Mějte se ))
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.