RadaR Odesláno Leden 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2011 hoj mam problem potrebuju naformatovat ext. HDD na fat32... klasicky pres win format nabidne pouze ntfs a exFat... zkousel jsem dva programky ale ty mi max naformatovali 146GB... Nejaka rada? :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KukiCZ Odesláno Leden 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2011 Partion Magic nebo to naformátovat na starejch Winech98 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 RadaR Odesláno Leden 13, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2011 diky zkusim partition magic w98 fakt instalovat kvuli tomu nebudu :D EDIT/ Tak vyreseno programkem EASEUS Partition Master, muze byt lock Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
RadaR
hoj mam problem potrebuju naformatovat ext. HDD na fat32... klasicky pres win format nabidne pouze ntfs a exFat... zkousel jsem dva programky ale ty mi max naformatovali 146GB... Nejaka rada? :roll:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.