jantur Odesláno Květen 10, 2024 Nahlásit Odesláno Květen 10, 2024 Hraje tu někdo Enemy Territory, nebo raději Counter-Strike 2? Já jsem si oblíbil Enemy Territory, ale teď ho nehraju, páč jsem v nemocnici. Citovat
Soliso Odesláno Středa ve 00:38 Nahlásit Odesláno Středa ve 00:38 V 10. 5. 2024 at 14:14, jantur napsal: Hraje tu někdo Enemy Territory, nebo raději Counter-Strike 2? Já jsem si oblíbil Enemy Territory, ale teď ho nehraju, páč jsem v nemocnici. Já jsem si oblíbil Enemy Territory, ale momentálně ho nehraju, protože jsem v nemocnici. Mezitím si ale rád zpříjemňuju čas hraním Counter-Strike 2 a občas si otevřu pár case v rámci otevřete bedny cs2, kde lze získat spoustu skvělých skinů. Je to skvělý způsob, jak si zahrát a zároveň si užít trochu zábavy, i když teď nemám moc času na klasické hraní. Držte se! Ahoj, přeju brzké uzdravení! Enemy Territory je fakt klasika, má své jedinečné kouzlo. Já osobně teď spíš hraju Counter-Strike 2, je to skvělý způsob, jak si odpočinout a zároveň si pořádně zahrát. Drž se a až budeš fit, určitě si zase zahrajete oblíbené hry! Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.