LelekCZ Odesláno Leden 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2011 Nevěděl jsem jestli to napsat jsem nebo do her, ale co tohle je prostě pokec ale k věci. Nevíte náhodou někdo jak nejrychleji získat XP v multiplayer hry Halo: Reach ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2011 Bejt dobrej :) Na to zadny trik neni stejne jako v jinych hrach, macimalne zkus napsat do googlu Halo Reach credits Glitch. Ale chce to proste jen hrat a hrat. Copak by sis to uzil kdybys hne byl na nejvyssim ranku? Nebo je potrebujes k nakupu ve zbrojnici? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LelekCZ Odesláno Leden 13, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2011 Ne to ani ne :) Jenom jsem mě zdá že to leze strašně pomalu na to že jsem ještě tak low lvl :) Jestli jsi to hrál kolik si dával tak zhruba za kolo xp ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2011 Ne to ani ne :) Jenom jsem mě zdá že to leze strašně pomalu na to že jsem ještě tak low lvl :) Jestli jsi to hrál kolik si dával tak zhruba za kolo xp ? Na jakym lvl jsi? Me to ze zacatku lezlo strasne rychle a ted uz asi na 6-8 lvl (nevim presne) se to vlece az beda, ze zacatku jsem dostaval tak myx. 700 posledni dobou to hraju celkem dost a dostvam nad tisic, ale stejne nic moc vykon jsem porad zacatecnik, ale jsem rad ze uz se vetsinou drzim v kladnnych cislech co se tyce killing spreadu. Kazdopadne, oproti takovemu bbc2 se mi zda ze je tady postup rychlejsi, snad to neni tim ze to vic hraju... :) Btw, pridej si me, nekdy dame, gamertag: DoNNie JeNxteR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LelekCZ Odesláno Leden 13, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2011 Ok přidám jsem myslim že ten Officer 1 ale nevim co je to přesně za lvl :) Jinak přidám si tě můj je: Lelek CZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2011 JJ tak dame ja hraju skoro denne, ale ne tak moc casto mam ted zkouskovy :( Ale casem se to spravi :) BTW: Officer 1? To jsem ted ja, a to uz jsem se celkem nahral :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LelekCZ Odesláno Leden 13, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2011 Já mám nahráno tak max 3 hodiny v multiplayer ale jsem v půlce campani už na Legendary coop s kámošem split screen :) Takže jsem to nahnal asi tam :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2011 Já mám nahráno tak max 3 hodiny v multiplayer ale jsem v půlce campani už na Legendary coop s kámošem split screen :) Takže jsem to nahnal asi tam :) JJ to je dost mozny, krom toho ja jsem celkem slusna lama :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LelekCZ Odesláno Leden 14, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2011 Neboj nejseš sám :) Tak když tam můžem dneska zahrát budu hrát s bratrancem coop na jednom xboxu tak se k nám můžeš potom přidat a rozdrtíme je :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2011 JJ ale nevim jak budu stihat protoze od sedmi mam domluvenej private match v bbc2 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LelekCZ Odesláno Leden 14, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2011 Však vpohodě :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.