LelekCZ Odesláno Leden 13, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 13, 2011 Nevěděl jsem jestli to napsat jsem nebo do her, ale co tohle je prostě pokec ale k věci. Nevíte náhodou někdo jak nejrychleji získat XP v multiplayer hry Halo: Reach ??? Citovat
DeSmond Odesláno Leden 13, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 13, 2011 Bejt dobrej :) Na to zadny trik neni stejne jako v jinych hrach, macimalne zkus napsat do googlu Halo Reach credits Glitch. Ale chce to proste jen hrat a hrat. Copak by sis to uzil kdybys hne byl na nejvyssim ranku? Nebo je potrebujes k nakupu ve zbrojnici? Citovat
LelekCZ Odesláno Leden 13, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Leden 13, 2011 Ne to ani ne :) Jenom jsem mě zdá že to leze strašně pomalu na to že jsem ještě tak low lvl :) Jestli jsi to hrál kolik si dával tak zhruba za kolo xp ? Citovat
DeSmond Odesláno Leden 13, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 13, 2011 Ne to ani ne :) Jenom jsem mě zdá že to leze strašně pomalu na to že jsem ještě tak low lvl :) Jestli jsi to hrál kolik si dával tak zhruba za kolo xp ? Na jakym lvl jsi? Me to ze zacatku lezlo strasne rychle a ted uz asi na 6-8 lvl (nevim presne) se to vlece az beda, ze zacatku jsem dostaval tak myx. 700 posledni dobou to hraju celkem dost a dostvam nad tisic, ale stejne nic moc vykon jsem porad zacatecnik, ale jsem rad ze uz se vetsinou drzim v kladnnych cislech co se tyce killing spreadu. Kazdopadne, oproti takovemu bbc2 se mi zda ze je tady postup rychlejsi, snad to neni tim ze to vic hraju... :) Btw, pridej si me, nekdy dame, gamertag: DoNNie JeNxteR Citovat
LelekCZ Odesláno Leden 13, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Leden 13, 2011 Ok přidám jsem myslim že ten Officer 1 ale nevim co je to přesně za lvl :) Jinak přidám si tě můj je: Lelek CZ Citovat
DeSmond Odesláno Leden 13, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 13, 2011 JJ tak dame ja hraju skoro denne, ale ne tak moc casto mam ted zkouskovy :( Ale casem se to spravi :) BTW: Officer 1? To jsem ted ja, a to uz jsem se celkem nahral :) Citovat
LelekCZ Odesláno Leden 13, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Leden 13, 2011 Já mám nahráno tak max 3 hodiny v multiplayer ale jsem v půlce campani už na Legendary coop s kámošem split screen :) Takže jsem to nahnal asi tam :) Citovat
DeSmond Odesláno Leden 13, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 13, 2011 Já mám nahráno tak max 3 hodiny v multiplayer ale jsem v půlce campani už na Legendary coop s kámošem split screen :) Takže jsem to nahnal asi tam :) JJ to je dost mozny, krom toho ja jsem celkem slusna lama :) Citovat
LelekCZ Odesláno Leden 14, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Leden 14, 2011 Neboj nejseš sám :) Tak když tam můžem dneska zahrát budu hrát s bratrancem coop na jednom xboxu tak se k nám můžeš potom přidat a rozdrtíme je :) Citovat
DeSmond Odesláno Leden 14, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 14, 2011 JJ ale nevim jak budu stihat protoze od sedmi mam domluvenej private match v bbc2 :) Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.