Dreb Odesláno Leden 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2011 Čus koupil jsem si usb wifi tp-link tl-wn727n v pc mi všechno šlape ale kdyš zapnu v psp internet tak to píše A connection error has occcurred.The access point was not detected. JInak signál tam mám vždy kolem 85%.Nevíte někdo co s tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Leden 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2011 neruší ti ten signál něco ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dreb Odesláno Leden 14, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2011 To myslim že ne vždycky tam mám signál okolo těch 90%.Myslim že to bude asi něco v pc ale uz to dělám 2 hodiny a nemůžu to zprovoznit :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bighead1468624100 Odesláno Leden 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2011 Hele chlape poradím ti jednu věc co mě fungovala ale mám DL-524. Takže najeď si do nastavení a je tam takový to 802.11(nevím jistě) a na konci G. tak to g změň na mixed mode Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dreb Odesláno Leden 15, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2011 no tak to ja tam vubec nemam to G ani mixed mode :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dreb Odesláno Leden 17, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2011 takže jsem wifi vymenil s kamosem za TP-LINK TL-WN322G ale nejde mi pustit ten program wireles utility ani v XP mode to nejde nevíte co s tím?Nebo mam taky wifi klíč RALINK RT 3070 to jsem normalne nainstaloval, ale je tam v AP šifrování wap2(nebo jak jse to jmenuje :D) kdyby někdo věděl co stím tak pls napište Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 nugeta191613 Odesláno Leden 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2011 jak mas zabezpeceni secure nebo tak tak si zmen nebo skus bez hesla jestli ti to vubecp ujde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dreb Odesláno Leden 17, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2011 jak to zjistim to sekure a prave to zabezpeceni nejde zmenit porat to wpa dva a to psp nepodporuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trefcz Odesláno Leden 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2011 dulezire je mit nastaveni WPA-psk ne dvojku a wifi mod na b nebo ten mixed protoze psp neumi g mod. Jak se divam tak ta klicenka b mod ma takze si musis pohrat s nastavenim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 nugeta191613 Odesláno Leden 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2011 musis to tam nekde mit pohraj si:) mas na to cas nez umres:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dreb Odesláno Leden 17, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2011 trefcz:no ja vim jako jak to musim nastavit ale nevim jak tedka mi ten program na TP-LINK vubec nefunguje se mi hodí do lišty a za 3 sekundy zase zmizi ani v tom XP modu to udělalo to samí a na tom RALINK mi zase program jde ale nejde nastavit to sifrovani jedine v profilech ale ty nejdou nak sprovoznit...asi přejdu zase na starý dobrý XP :) nugeta:ja uz si s tim hraju skoro týden už jsem vystřídal 3 modely klíčů a pořát nic :D ale snad časem to bude fungovat jinak sem vyhodil prachy z okna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trefcz Odesláno Leden 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2011 co ma navic ten klic oproti routeru? ze to pouziva tolik lidi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dreb Odesláno Leden 17, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2011 no tak má to svi výhody a nevýhody tak třeba + můžes přes psp ovládat pc a -musí být zaplí PC jo a ještě + cena a - instalace :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dreb Odesláno Leden 18, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2011 Ták konečně vyřešeno :) :) :) vyřešil jsem to tak že jsem tam místo toho klíče dal do nastavení v AP myslim že ńákej router a šlape to :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Dreb
Čus koupil jsem si usb wifi tp-link tl-wn727n v pc mi všechno šlape ale kdyš zapnu v psp internet tak to píše A connection error has occcurred.The access point was not detected.
JInak signál tam mám vždy kolem 85%.Nevíte někdo co s tím?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
13 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.