mike75 Odesláno Leden 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2011 Cus decka,schazi mi posledni trofej,dohrat to na titan mode ale u Hadese jsem se sekl.Pise mi to ze si to muzu na toho bose prepnout na lehci.Muzu to udelat?abych nevyjel z titan modu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lantos Odesláno Leden 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2011 Cus decka,schazi mi posledni trofej,dohrat to na titan mode ale u Hadese jsem se sekl.Pise mi to ze si to muzu na toho bose prepnout na lehci.Muzu to udelat?abych nevyjel z titan modu? Tak tohle nevím, já jsem u Dia, ale i když mi to trvalo nikdy sem to nikdy nepřepnul na lehčí a věř mi Hades je jen začátek:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 headhot Odesláno Leden 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2011 pokud prepnes na lehci mod,tak nikdy titan trophy neziskas, titan mode je easy, hodne vyuzivej L1+O na vsechny typy monster ulehci ti to hru. U bossu si staci osvojit pouze strategii a po par pokusech je das i bez ztraty hp. U Dia se budes trapit asi nejvic,hlavne u te prvni faze,tu jsem delal asi 5 hodin nez jsem se naucil presne co a jak delat,casto to byli just frame uhyby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mike75 Odesláno Leden 14, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2011 Moc diky za odpovedi ale nepotesili jste me. Je to fakt tezky,zlaty uncharted na hard. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lantos Odesláno Leden 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2011 Zase tak těžký to není, až část labyrintu a po něm začíná být "sranda". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mike75 Odesláno Leden 15, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2011 Hades je zacatek a ja ho hral 3 hodky vkuse a stejne jsem ho neudelal,tak pak asi nema cenu se k tomu vracet pac ja bych to mozna dohral tak za 80 hodin a na to nemam silu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
mike75
Cus decka,schazi mi posledni trofej,dohrat to na titan mode ale u Hadese jsem se sekl.Pise mi to ze si to muzu na toho bose prepnout na lehci.Muzu to udelat?abych nevyjel z titan modu?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.