mike75 Odesláno Leden 14, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 14, 2011 Cus decka,schazi mi posledni trofej,dohrat to na titan mode ale u Hadese jsem se sekl.Pise mi to ze si to muzu na toho bose prepnout na lehci.Muzu to udelat?abych nevyjel z titan modu? Citovat
0 Lantos Odesláno Leden 14, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 14, 2011 Cus decka,schazi mi posledni trofej,dohrat to na titan mode ale u Hadese jsem se sekl.Pise mi to ze si to muzu na toho bose prepnout na lehci.Muzu to udelat?abych nevyjel z titan modu? Tak tohle nevím, já jsem u Dia, ale i když mi to trvalo nikdy sem to nikdy nepřepnul na lehčí a věř mi Hades je jen začátek:) Citovat
0 headhot Odesláno Leden 14, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 14, 2011 pokud prepnes na lehci mod,tak nikdy titan trophy neziskas, titan mode je easy, hodne vyuzivej L1+O na vsechny typy monster ulehci ti to hru. U bossu si staci osvojit pouze strategii a po par pokusech je das i bez ztraty hp. U Dia se budes trapit asi nejvic,hlavne u te prvni faze,tu jsem delal asi 5 hodin nez jsem se naucil presne co a jak delat,casto to byli just frame uhyby. Citovat
0 mike75 Odesláno Leden 14, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Leden 14, 2011 Moc diky za odpovedi ale nepotesili jste me. Je to fakt tezky,zlaty uncharted na hard. Citovat
0 Lantos Odesláno Leden 14, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 14, 2011 Zase tak těžký to není, až část labyrintu a po něm začíná být "sranda". Citovat
0 mike75 Odesláno Leden 15, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Leden 15, 2011 Hades je zacatek a ja ho hral 3 hodky vkuse a stejne jsem ho neudelal,tak pak asi nema cenu se k tomu vracet pac ja bych to mozna dohral tak za 80 hodin a na to nemam silu. Citovat
Otázka
mike75
Cus decka,schazi mi posledni trofej,dohrat to na titan mode ale u Hadese jsem se sekl.Pise mi to ze si to muzu na toho bose prepnout na lehci.Muzu to udelat?abych nevyjel z titan modu?
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.