Psenda Odesláno Leden 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2011 zdravim mám takový problem ze kdyz vypaluju hru pres imgburn tak to v pohode dojede do 50% a pak to jede hrozne pomalu a ukazuje to ze to bude trvat treba 4hodiny co s tim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Leden 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2011 A sme tu zas pri tom istom....Aka napalovacka a v nej firmware, ake medium? Stare napalovacky zahodte!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Psenda Odesláno Leden 14, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2011 LG gsa h55n....verbatim dvd+r DL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Leden 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2011 fw. mas 1.06? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Psenda Odesláno Leden 14, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2011 to newim jak to zjistim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Leden 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2011 ked otvoris napalovaci program, tak na konci nazvu napalovacky je aj cislo fw. IMGBurn Log a tam je nazov Driveru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Psenda Odesláno Leden 14, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2011 to tam nemam mam tam jen ........ (1:1:0) HL-DT-ST DVD-RAM GSA-H55N Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Leden 14, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2011 Mel sem tu samou , po case mi (3 roky) mi prestala vypalovat dl media . Pokud ji mas dele kup novou . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Psenda
zdravim mám takový problem ze kdyz vypaluju hru pres imgburn tak to v pohode dojede do 50% a pak to jede hrozne pomalu a ukazuje to ze to bude trvat treba 4hodiny co s tim?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.