Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Zrušený Xbox Live účet

jerrry1468625722

Recommended Posts

Ahoj,

včera mi dorazila konzole a já si zaregistroval svůj Xbox Live účet a gamertag. Pak mi přišel validační e-mail se dvěma odkazy - jeden pro aktivaci a druhý pro zrušení. Já jsem omylem kliknul na zrušení. Teď mám problém, že se s tou e-mailovou adresou nemohu přihlásil na Live.com, nicméně na Xboxu (i když ho vypnu/zapnu) mě to s tím účtem stále přihlásí. Nicméně když si chci na Xboxu v nastavení změnit Live ID (zadat tam jinou e-mailovou adresu), tak to po mě nejprve chce heslo k té současné (kterou jsem omylem zrušil ale na Xboxu jsem na ni stále přihlášený), nicméně kdykoliv heslo zadám (při změně e-mailu), tak mi to píše, že zadané heslo je chybné. Neví někdo, zda tam není třeba nějaký časový limit, než tu adresu budu moci znovu použít? Jsem teď ve slepé uličce - protože sice na Xbox Live na konzoli jsem stále pod svým účtem přihlášený, mohu stahovat demoverze, ale na PC se přes ten e-mail na live.com nebo xbox.com nepřihlásím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To bohužel nejde, on se ten účet tváří jako napůl aktivní a napůl zrušený. Ale díky za reakci, nakonec jsem se rozhodl založit nový, tamten byl CZ a jak jsem četl na fóru, tak je lepší zvolit UK/US účet, protože je tam toho vícero přístupné.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu