jerrry1468625722 Odesláno Leden 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2011 Ahoj, včera mi dorazila konzole a já si zaregistroval svůj Xbox Live účet a gamertag. Pak mi přišel validační e-mail se dvěma odkazy - jeden pro aktivaci a druhý pro zrušení. Já jsem omylem kliknul na zrušení. Teď mám problém, že se s tou e-mailovou adresou nemohu přihlásil na Live.com, nicméně na Xboxu (i když ho vypnu/zapnu) mě to s tím účtem stále přihlásí. Nicméně když si chci na Xboxu v nastavení změnit Live ID (zadat tam jinou e-mailovou adresu), tak to po mě nejprve chce heslo k té současné (kterou jsem omylem zrušil ale na Xboxu jsem na ni stále přihlášený), nicméně kdykoliv heslo zadám (při změně e-mailu), tak mi to píše, že zadané heslo je chybné. Neví někdo, zda tam není třeba nějaký časový limit, než tu adresu budu moci znovu použít? Jsem teď ve slepé uličce - protože sice na Xbox Live na konzoli jsem stále pod svým účtem přihlášený, mohu stahovat demoverze, ale na PC se přes ten e-mail na live.com nebo xbox.com nepřihlásím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pietro Fofista Odesláno Leden 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2011 zkus se přihlásit z PC jako že jsi zapoměl heslo a nechej si poslat na email náhradní...pokud to půjde budeš to mít vyřešené... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jerrry1468625722 Odesláno Leden 14, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2011 To bohužel nejde, on se ten účet tváří jako napůl aktivní a napůl zrušený. Ale díky za reakci, nakonec jsem se rozhodl založit nový, tamten byl CZ a jak jsem četl na fóru, tak je lepší zvolit UK/US účet, protože je tam toho vícero přístupné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.