NuM3Ro Odesláno Leden 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2011 neur0n uvolnil novou verzi 6.35 Custom Firmwaru v10 Beta. Funkční pouze na PSP 2000 s flashnutelnou deskou, vyjímka je TA-088v3! Nezkoušejte na 1000/2000v3/3000/Go modelech - může dojít k bricku! Jednoduše řečeno - tento CFW se ukládá do flash0 (tudíž je na pevno) a má integrovanou podporu Homebrews, VSH Lite Menu a zvlášť pomocí Prometheus ISO Loaderu můžete hrát CSO/ISO hry. -- Historie -- v10-- Fix USB toggle bug in RecoveryMenu. -- Add patch to antiCFW function. -- Add OPNSSMP option. -- Update NidResolver. v9 -- Add NP9660_Driver. v6 -- Update Nid Resolver. -- Update Recovery Menu. -- Added vshmenu. v5 -fix -- fix bug when run official UMD/PSN Games. v5 -- Update Nid Resolver. Now you can use PSPLink! -- Update Recovery Menu v4 -- Update Nid resolver. Now you can use Prometheus ISO loader! v3 -fix -- fix config save functin v3 -- Add recovery menu and bit of config. -- Update Nid resolver. Now you can use CXMB plugin ! http://uploaded.to/file/3btrjb E:// Srry, místo do Download sekce jsem to dal do diskuze... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacus.petr Odesláno Leden 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2011 Zajimalo by mě z jakého firmwaru to jde nahodit. Skoušel jsem to totiž na svém 5.50 Prometheus a nahlásilo mi to jen "FW ERROR!" a vyplo se to :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Leden 14, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2011 Logicky pomocí 6.35 HBL a HENu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Leden 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2011 a k čemu to je na psp 2004 když to jde downgradnout? nebo pandoru udělat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Leden 14, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2011 Tady jde o to, že je to novější CFW. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Leden 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2011 ok ale podle mě to je na nic protože na něj nic neni stavěne většinou je na 5.xx a navyc to mohly udělat pro psp 3004 se zakladkou 4g kdyby to šlo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacus.petr Odesláno Leden 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2011 Razzer: Jasny, to mě taky napadlo. Jen mi to přišlo nelogicky, to spouštět přes HEN, když by to mohlo jit z plnohodnotnýho CFW, ale je to jen beta, tak co bych chtěl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Leden 14, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2011 KOSScz: Tohle se zapisuje do flash0, takže se CFW dělá líp a jelikož je tam u 3K zákaz tak je to holt těžší. kacus.petr: Právě že to logický je, když to jsou pouze upravený soubory pro 6.35 a né celej FW. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Leden 28, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2011 ... Update topiku ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matyasek Odesláno Leden 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2011 Je něco takovéhoto na 6.20 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Leden 30, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2011 Ne........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xxterorxx Odesláno Únor 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2011 Muže jsem hodim nějaky navod jak to tam nainstalovat mam 6.35 HEN pro dik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.