Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Zas nejde vypalování

kropovez

Otázka

Ahoj,

tak píši znova o svém problému.

Nyní jsem použil program ImgBurn a vypálil jsem na něj soubor .dvd,tedy se na DVD vytvořilo VIDEO_TS a AUDIO_TS.Vypalování proběhlo bez problémů.DVD jsem vložil do xboxu.Docela dlouho to hru načítalo a pak naskočilo logo xbox360 a chovalo se to že to čte z DVD.Bohužel zde bylo pořád XBOX 360 logo,když jsem dal pauzu přehrávání,přetočit,přeskočit tak vždy nic.Někdy se se stane,že se dvd vůbec nenačte.Vypaloval jsem rychlostí 3x.Ještě je divné,že včera jsem hrál jednu pálenou hru normálně a dneska už taky nejde.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

20 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Ahoj,

dnes jsem vypaloval mafii2.Tentokrát jsem použil cloneDVD.Vypalování proběhlo úspěšně a dvd jsem vložil do xboxu.DVD se načetlo.Byla chvíli černá obrazovka,pak to probliklo a naskocilo logo XBOX 360 a psalo to něco jako : attempting read dvd.Delalo mi to i u alan wake tak prosím poradte

Odkaz ke komentáři

• 0

Jestli máš čip tak si asi jediný v téhle republice a nejspíš i v Československu :) . Musíš si od toho člověka zjistit jaký tam máš flash :) , 5 let stará ??? :D no nevím nevím ... Záleží na tom jak je ta mechanika opotřebovaná,ale jestli vypaluješ na Verbatim na rychlost 2,4x a nepřeruší se to,tak by problém nemusel být :) .

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu