Melichar1111 Odesláno Leden 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2011 čus.....mám problém....hra se hrozně seká..:( prosím o pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rytmy Odesláno Leden 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2011 napíš zostavu a OSko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melichar1111 Odesláno Leden 16, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2011 to sekání už je v poho....;) ae teď mám horší problém.....sem v misi The defector......po výbuchu auta mám jen černou obrazovku......je vidět munice a žlutý ukazatel směru......jinak nic....zvuk je také slyšet ....pls pomoc :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rytmy Odesláno Leden 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2011 skús stiahnuť nový ovládač na VGA kartu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carl Odesláno Leden 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2011 jak muzu hrat mp chce to po me update ale mam tam update 4 skidrow Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Steph Odesláno Leden 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2011 jak muzu hrat mp chce to po me update ale mam tam update 4 skidrow Když už chces hrat po netu tak si radsi kup originalku.... Dokavad nevyjde neco poradnyho jako je AlterIWnet u MW 2, tak s tim myslim budou problemy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.