Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

crash bandicoot 2

blbena

Otázka

cus, mam problem-hrala jsem crashe v pohodě, pak jsem potřebovala zformátovat kartu. Když jsem crashe nahrála zpět, tak ho nemůžu rozběhnout-PSP ho detekuje, vidí ho, ale v úvodu obraz zčerná a nic. (stahla jsem ho znovu, ale je tam jen složka e-boot a už tam není tam není složka keys.bin. Ted mam CF 3.52 M33.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

6 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
cus, mam problem-hrala jsem crashe v pohodě, pak jsem potřebovala zformátovat kartu. Když jsem crashe nahrála zpět, tak ho nemůžu rozběhnout-PSP ho detekuje, vidí ho, ale v úvodu obraz zčerná a nic. (stahla jsem ho znovu, ale je tam jen složka e-boot a už tam není tam není složka keys.bin. Ted mam CF 3.52 M33.

tim ze tam neni keys.bin to nebude(z vlastni zkusenosti vim, udela se az si hru poprve zahrajete).

Odkaz ke komentáři

• 0

Podobný problém mám z Tomb Raiderem PSX - hra se spustí - běží v poho intro, pak je na výběr hrát hru - load, new atd., když dám new hru, tak má snahu se spustit, ale za chvíli zčerná obrazovka a nic (indokace karty přestane blikat. Taky jsem zkoušela hru stáhnout od jinud - to samé.

Odkaz ke komentáři

• 0
Podobný problém mám z Tomb Raiderem PSX - hra se spustí - běží v poho intro, pak je na výběr hrát hru - load, new atd., když dám new hru, tak má snahu se spustit, ale za chvíli zčerná obrazovka a nic (indokace karty přestane blikat. Taky jsem zkoušela hru stáhnout od jinud - to samé.

Já hry z karty nehraju. Používám IRShell a USBHost. Tohle se mi s Tomb Raiderem (mluvíš asi o jedničce) zatím nestalo.

Jestli máš zájem, hodím do svého seznamu vlastní konvert a pokud ještě sháníš jinou hru, napiš si o ni a já ji z 99% seženu.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu