Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

crash bandicoot 2

Otázka

6 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Odesláno
cus, mam problem-hrala jsem crashe v pohodě, pak jsem potřebovala zformátovat kartu. Když jsem crashe nahrála zpět, tak ho nemůžu rozběhnout-PSP ho detekuje, vidí ho, ale v úvodu obraz zčerná a nic. (stahla jsem ho znovu, ale je tam jen složka e-boot a už tam není tam není složka keys.bin. Ted mam CF 3.52 M33.

tim ze tam neni keys.bin to nebude(z vlastni zkusenosti vim, udela se az si hru poprve zahrajete).

• 0
Odesláno
Podobný problém mám z Tomb Raiderem PSX - hra se spustí - běží v poho intro, pak je na výběr hrát hru - load, new atd., když dám new hru, tak má snahu se spustit, ale za chvíli zčerná obrazovka a nic (indokace karty přestane blikat. Taky jsem zkoušela hru stáhnout od jinud - to samé.

Já hry z karty nehraju. Používám IRShell a USBHost. Tohle se mi s Tomb Raiderem (mluvíš asi o jedničce) zatím nestalo.

Jestli máš zájem, hodím do svého seznamu vlastní konvert a pokud ještě sháníš jinou hru, napiš si o ni a já ji z 99% seženu.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu