vrana.p Odesláno Leden 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2011 Zdravím snad někdo bude vědět.... Když se chci přihlásit na svůj LOG u EA, a tak si zahrád u BC2 MP, zadám údaje pro přihlášení, pak mě to vyzve k zadání čísla hry a když tam zadám čislo které jsem obdržel při koupi, napíše mi to, že je klíč již používán. Díky za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Leden 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2011 Napiš na podporu EA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrana.p Odesláno Leden 14, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2011 Nějaká jiná rada by nebyla? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Steph Odesláno Leden 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2011 Jestli někdo použivá stejnej klíč, tak asi jiná cesta nevede... jedině tak si to koupit znova což předpokládám nechceš. Podle mě když jim doložíš že máš originálku a nějakej doklad o koupi ( fotky ) tak by ti měly dat novej klic. Tak sem to dělal u Modern Warfare 2 na steamu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrana.p Odesláno Leden 28, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2011 Vyřešeno, děkuji všem !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.